Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Sony: Σταματούν οι αναβαθμίσεις των Xperia T, TX και V


Ένα από τα μόνιμα αιτήματα των χρηστών προς τις κατασκευάστριες εταιρίες είναι η ανάγκη για αναβαθμίσεις. Η υποστήριξη τουλάχιστον για 18 μήνες πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όχι μόνο για την απόκτηση νέων χαρακτηριστικών αλλά κυρίως για την αναβάθμιση της ασφάλειας της συσκευή μας.

Η Sony σήμερα μας ανακοίνωσε ότι δε θα προχωρήσει στην αναβάθμιση σε Android 4.4 για τις συσκευές Xperia T, TX και V, κάτι που θεωρητικά φαίνεται λογικό γιατί οι τρεις συσκευές ανακοινώθηκαν περίπου τέτοια εποχή το 2012. Από την ανακοίνωση μέχρι την κυκλοφορία όμως μπορεί να περάσουν δύο και τρεις μήνες και για την παγκόσμια διάθεση άλλοι τόσοι. Αν συνυπολογίσουμε ότι το Android 4.4 ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε στις Nexus συσκευές το Νοέμβριο του 2013, δηλαδή ένα χρόνο αργότερα, η Sony είχε περίπου 9 μήνες μέχρι σήμερα για να το εφαρμόσει στις τρεις συσκευές.

Τις αφήνει λοιπόν με την έκδοση 4.3 και εμάς με το ερώτημα αν αξίζει να περιμένουμε ή αν θα πρέπει από την πρώτη στιγμή να ψάχνουμε μια καλή ROM για να είμαστε καλυμμένοι.

1 στο: "Sony: Σταματούν οι αναβαθμίσεις των Xperia T, TX και V"