Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Gadget review: Klick / Pressy / Mikey, ένα επιπλέον κουμπί που κάνει όλες τις δουλειές!


Στο βωμό της προόδου και της ευελιξίας, οι συσκευές μας τείνουν να καταργήσουν όλα τα φυσικά τους πλήκτρα, είναι όμως κάποιες στιγμές στις οποίες θα θέλαμε ένα επιπλέον για να μας κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά. Για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε το Pressy (και οι παραλλαγές του), ένα πλήκτρο το οποίο μπορούμε να προσθέσουμε σε όλες τις συσκευές και να το προγραμματίσουμε να κάνει τη δουλειά που θέλουμε.

Το Pressy ξεκίνησε ως μία ιδέα στο Kickstarter που γρήγορα επεκτάθηκε και αντιγράφτηκε από τους Κινέζους. Είναι στην ουσία μία τάπα για τη θύρα των ακουστικών μας, η οποία στο επάνω μέρος έχει ένα κουμπί. Αυτό το κουμπί μπορούμε να το προγραμματίσουμε μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής του για να κάνει ότι θέλουμε, όπως για παράδειγμα να τραβάμε φωτογραφίες, να ανοίγουμε συγκεκριμένες εφαρμογές ή να ειδοποιούμε τους αγαπημένους μας, όταν βρισκόμαστε σε κίνδυνο.

Στο βίντεο που θα δείτε έχουμε ετοιμάσει ένα review με τις λειτουργίες και όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να το παραγγείλετε:


Μπορεί να το βρείτε βολικό ή... υπερβολικό αλλά είναι ένα έξυπνο gadget που σίγουρα θα λύσει αρκετά προβλήματα και θα αυτοματοποιήσει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά μας. Κυκλοφορούν όπως είπαμε και στο βίντεο πολλές εκδοχές, με το Pressy να κοστίζει 30 περίπου δολάρια και τις κινέζικες παραλλαγές του να ξεκινούν από το ένα δολάριο, αλλά πωλούνται σε πεντάδες συνήθως.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω:
4 στο: "Gadget review: Klick / Pressy / Mikey, ένα επιπλέον κουμπί που κάνει όλες τις δουλειές!"