Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Instabridge: Η εφαρμογή που σου δίνει άπειρους κωδικούς WiFi για να συνδεθείς!


Η σύνδεση στο ίντερνετ είναι απαραίτητη στις μέρες μας και μία από τις χειρότερες περιόδους για να το συνειδητοποιήσουμε είναι οι εκδρομές στην ελληνική ύπαιθρο, όπου πιθανότατα δεν υπάρχει καλό σήμα. Τι θα λέγατε λοιπόν αν ήσαστε μέλος μιας κοινότητας η οποία διαθέτει πάρα πολλούς κωδικούς WiFi δικτύων σε όλο τον κόσμο και είναι πρόθυμη να τους μοιραστεί μαζί σας;

Η ιδέα του Instabridge είναι τόσο απλή που ειλικρινά αναρωτιέσαι πως δεν το σκέφτηκε κάνεις άλλος μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μια κοινότητα ανθρώπων οι οποίοι μοιράζονται τους κωδικούς από τα WiFi δίκτυα που γνωρίζουν, με σκοπό να βοηθήσουν τους υπόλοιπους να συνδεθούν στο ίντερνετ.

Τη χρησιμοποιούμε ως εναλλακτική για να συνδεθούμε στο WiFi μας και μας δίνει δύο επιλογές. Πρώτον να συγχρονίσουμε τον κωδικό με όλες τις συσκευές μας ή δεύτερον να τον μοιραστούμε με την κοινότητα του Instabridge. Έτσι μπορούμε είτε να τη χρησιμοποιήσουμε για να αποθηκεύουμε απλά τους κωδικούς μας, είτε για να τους μοιραστούμε με συγκεκριμένους φίλους μας αλλά και με όλο τον κόσμο.Πηγαίνοντας τώρα σε ένα μέρος όπου δε γνωρίζουμε κάποιο κωδικό WiFi, το Instabridge θα μας ειδοποιήσει αν υπάρχει κοντά μας κάποιο κοινόχρηστο δίκτυο και θα μας συνδέσει αυτόματα! Θα πρέπει φυσικά να έχει περάσει κάποιος άλλος χρήστης της εφαρμογής στο παρελθόν απο το συγκεκριμένο σημείο και να έχει μοιραστεί αυτούς τους κωδικούς. Δούναι και λαβείν δηλαδή. Μπορούμε επίσης να δούμε στο χάρτη αν υπάρχουν κοντινά WiFi δίκτυα, μαζί με μια ανάλυση για την ταχύτητά τους, τα οποία χωρίζονται σε αυτά που μπορούμε να συνδεθούμε και σε αυτά που δε υπάρχει ακόμη γνωστός κωδικός.
Τέλος η εφαρμογή μας προσφέρει και ένα προσωπικό προφίλ στο οποίο μπορούμε να δούμε πόσα δίκτυα έχουμε μοιραστεί και πόσοι άνθρωποι έχουν επωφεληθεί από τις πληροφορίες μας. 

Είναι λοιπόν μια κοινότητα η οποία λειτουργεί μόνο αν υπάρχουν πολλοί χρήστες που μοιράζονται τους κωδικούς τους και στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό επίπεδο. Κατεβάστε τη δωρεάν από το Play Store και ξεκινήστε να μοιράζεστε όλα τα δίκτυα από καφετέριες και άλλους κοινόχρηστους χώρους για να επωφεληθούν όλοι!

12 στο: "Instabridge: Η εφαρμογή που σου δίνει άπειρους κωδικούς WiFi για να συνδεθείς!"