Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Duet: Ηρέμησε, συγκεντρώσου και απέφυγε τα πάντα σε ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια του Android


Στην αναζήτησή μας για πρωτότυπα παιχνίδια στο Android δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το Duet, έναν τίτλο τόσο μοναδικό που είναι δύσκολο να μπεις στη λογική του. Στο Duet πρέπει να σκέφτεσαι κυκλικά καθώς ελέγχεις δύο αλληλοεξαρτώμενες σφαίρες που κινούνται στο άπειρο. Στο ταξίδι τους εμφανίζονται διάφορα εμπόδια τα οποία και πρέπει να αποφύγεις περιστρέφοντάς τις, όταν όμως η μία σφαίρα απομακρύνεται από το εμπόδιο, η άλλη το πλησιάζει.

Οι πρώτες πίστες είναι περισσότερο εκπαιδευτικές αλλά πολύ γρήγορα θα δυσκολέψουν. Το ωραίο με το Duet είναι ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. Έχασες; Ξεκινάς από την αρχή μέχρι να περάσεις την πίστα. Η δε αγωνία που έχεις μέχρι να τελειώσεις την κάθε πίστα είναι απερίγραπτη αφού ξέρεις ότι το παραμικρό στραβοπάτημα θα σε κάνει να ξεκινήσεις από την αρχή.


Το Duet κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Play Store και διατίθεται δωρεάν με διαφημίσεις, υπάρχει όμως ο τρόπος να απαλλαγούμε από αυτές πληρώνοντας ένα μικρό ποσό εντός της εφαρμογής. Θα γίνει γρήγορα ένα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια κάτι που διαπιστώσαμε και εμείς προσθέτοντάς το στη λίστα με τα must-have apps του Dr. Android.

0 στο: "Duet: Ηρέμησε, συγκεντρώσου και απέφυγε τα πάντα σε ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια του Android"