Πρόβαλε όλα τα widget του κινητού σου στο Android Wear ρολόι σου με το Wearable Widgets


Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής με τα smartwatch που κυκλοφορούν στην αγορά, η κύρια λειτουργία τους είναι η παροχή πληροφορίας. Ιδιαίτερα τα νέα smartwatch με Android Wear είναι στην ουσία το Google Now σε μικρές διαστάσεις. Στα smartphone μας για αυτό το σκοπό έχουμε τα widget, τα οποία είναι μικρά παράθυρα που μας ενημερώνουν χωρίς να ανοίξουμε την εκάστοτε εφαρμογή. Είναι λοιπόν λογικό να μπορούμε να συνδυάσουμε τα widget με τα smartwatch μας, κάτι που γίνεται εύκολα με το Wearable Widgets.

Το εγκαθιστούμε στο κινητό μας και μέσα από το γραφικό του περιβάλλον έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε οποιοδήποτε widget θέλουμε και να το προβάλουμε στο smartwatch μας ή το Google Glass. Μπορούμε να αυξομειώσουμε το μέγεθός τους για να ταιριάζουν απόλυτα στην οθόνη μας αλλά μπορούμε να προβάλουμε μόνο ένα κάθε φορά, εκτός και αν βάλουμε λιγάκι το χέρι στην τσέπη για να ξεκλειδώσουμε την πλήρη έκδοση.

 • Για να το χρησιμοποιήσουμε με Android Wear ρολόγια, επιλέγουμε τα widget που θέλουμε και στο smartwatch ανοίγουμε την εφαρμογή Wearable Widgets,
 • με το Sony Smartwatch 1 & 2 θα πρέπει να έχουμε και την εφαρμογή Smart Connect στο κινητό μας και να πατήσουμε το εικονίδιο "W" για να εμφανιστούν και
 • για το Google Glass θα χρειαστούμε μία επιπλέον εφαρμογή την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε από εδώ και το μόνο που αρκεί είναι να πούμε "OK Glass... Show Widgets".


Πάντως βρίσκουμε ωραία πραγματάκια σιγά σιγά και για τα smartwatch που σημαίνει ότι υπάρχει κινητικότητα. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Σχόλια

 1. Στην αγορά των smartphones επήλθε κορεσμός. Όλοι φοράνε τα ίδια πάνω-κάτω, όλοι οι κατασκευαστές έχουν παρόμοιες λειτουργίες στα λογισμικά τους. Γι αυτό και βλέπουμε να ξεπροβάλλουν τα smartwatch. Σίγουρα η επόμενη κατηγορία που θα απασχολήσει τις εταιρίες και άσε τους Ελληναρες που συχνάζουν σε τεχνολογικά blogs και forums να κράζουν θεωρώντας τα άχρηστα. Οπότε λογικό να υπάρχει κινητικότητα. Εγώ προσωπικά περιμένω πολλα από τα smartwatch. Η αρχή έγινε με το Wear, η συνέχεια θα γίνει απ την αεικίνητη Κοινότητα του Android! ;) Ήδη με εσένα, Χρησταρα, έχουμε δει ωραία πραγματάκια από τον κόσμο των smartwatch.
  Σίγουρα θα κινηθώ στην αγορά ενός smartwatch στο άμεσο μέλλον. Αυτό που με κρατάει ακόμα είναι οι υψηλές τιμές τους, η μικρή αυτονομία τους (ρολόι είναι, αν δεν κρατάει τουλαχιστον 7 μέρες, καταντάει κουραστικό) και η μη συμμετοχή της Apple / MS για να αρχίσει επίσημα ο ανταγωνισμός, άρα καλύτερα προϊόντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ να πω την αλήθεια έχω αγοράσει ένα smartwatch αλλά δε μου έχει έρθει ακόμα. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου και πιστεύω του χρόνου θα εχουμε σοβαρές συσκευές.

   Διαγραφή
  2. Το Omate εννοείς; Αλήθεια αυτό θα το πάρεις ποτέ ή στο περίμενε σε εχουν και θα σε έχουν επ' αορίστου;

   Διαγραφή
  3. Αυτό είναι. Ήρθε.κάποια στιγμή τον.προηγούμενο μήνα αλλά το έστειλα πίσω για να τους κάνω καψονι. Χαχαχαχαχα.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

ΗΠΑ εναντίον Huawei | Ποιος χάνει και ποιος κερδίζει στο νέο τεχνολογικό / πολιτικό πόλεμο;

Φεύγω από την Google | Παίρνουμε επαφές και μηνύματα από τη Google και τα μεταφέρουμε στο Signal και σε δικό μας υπολογιστή ή server

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Smart Home | Θα ξεχνάς επίτηδες τα κλειδιά στο σπίτι με την ηλεκτρονική κλειδαριά Sherlock της Xiaomi!

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;