Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Solo launcher: Ένας από τους πληρέστερους launcher στο Android, θα σας κάνει να αλλάξετε αυτόν που χρησιμοποιείτε


Το μυστικό ενός πετυχημένου launcher στο Android βρίσκεται μεταξύ της ταχύτητας, της ευκολίας στη χρήση και της παραμετροποίησης. Όσοι μέχρι σήμερα μπόρεσαν να προσφέρουν και τα τρία είναι αυτοί που προτιμούνται περισσότερο από τους χρήστες και το αποτέλεσμα φαίνεται στις βαθμολογίες και τα σχόλια του Google Play.

O Solo είναι ένας σχετικά νέος launcher, ο οποίος όμως έχει καταφέρει να εκπληρώσει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και προσφέρει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Μόλις τον εγκαταστήσουμε θα δούμε αμέσως πόσο γρήγορος και "απαλός" είναι στο άγγιγμα, ενώ μοιάζει πάρα πολύ με τον κλασικό Android launcher, οπότε δε θα μας ξενίσει στο μάτι. Διαθέτει 300 είδη ρυθμίσεων για να τον φέρουμε στα μέτρα μας και 5000 δωρεάν theme, live wallpaper, lockscreen και γραμματοσειρές. Στα πολλά χαρακτηριστικά που διαθέτει ξεχωρίζουν:

  • οι εννιά χειρονομίες (gestures) με τις οποίες μπορούμε να ανοίξουμε γρήγορα και άλλες ρυθμίσεις,
  • ο μετρητής αδιάβαστων μηνυμάτων επάνω στα εικονίδια των εφαρμογών,
  • η οργάνωση σε κατηγορίες των εφαρμογών μέσα στο συρτάρι και
  • τα έξυπνα widget του.


Το καλύτερο το κρατάμε πάντα για το τέλος και στη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω τα αποκτούμε εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Όχι απλά την εφαρμογή αλλά όλα τα χαρακτηριστικά της και είναι σημαντικό γιατί ως γνωστόν πολλοί launcher διαθέτουν τα προχωρημένα χαρακτηριστικά τους μέσω κάποιας "Pro" έκδοσης.

Θα το βρείτε στο Play Store και πού ξέρετε, ίσως να είναι ο επόμενός σας launcher.

4 στο: "Solo launcher: Ένας από τους πληρέστερους launcher στο Android, θα σας κάνει να αλλάξετε αυτόν που χρησιμοποιείτε"