Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Necta: Ένας απλός launcher για όσους δυσκολεύονται με την τεχνολογία


Η τεχνολογία έχει φτιαχτεί για όλους και είναι κρίμα αν λόγω εξοικείωσης ή λόγω προβλημάτων όρασης δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες ομάδες ανθρώπων όπως τα παιδιά και οι υπερήλικες οι οποίοι χρειάζονται έναν απλό launcher με όσο μεγαλύτερα εικονίδια γίνεται, που θα τους βοηθήσει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ο Necta είναι φτιαγμένος με αυτό το σκεπτικό και προσφέρει μία συνολικά "μεγάλη" εμπειρία στο Android, για αυτούς που μπερδεύονται. Εκτός από τα μεγάλα εικονίδια και τη γραμματοσειρά που βγάζουν μάτι, διαθέτει στο ίδιο στυλ και πολλές από τις βασικές εφαρμογές όπως το τηλέφωνο, τα μηνύματα, την κάμερα, τη συλλογή φωτογραφιών και το χάρτη. Διαθέτει επίσης ειδικό χώρο για επαφές που καλούμε συχνά, ενώ ένα κουμπί "SOS" θα στείλει ένα μήνυμα κινδύνου σε τρεις επαφές που έχουμε επιλέξει.

Είναι λοιπόν μια πλήρης εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να χρησιμοποιήσουμε ευκολότερα τη συσκευή μας, αλλά και θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση κινδύνου. Μέχρι σήμερα προτιμούσαμε τον παρόμοιο Big launcher, αλλά ο Necta είναι δωρεάν, έτσι θα γίνει ο νέος μας αγαπημένος launcher.

Θα τον βρείτε στο Play Store.

1 στο: "Necta: Ένας απλός launcher για όσους δυσκολεύονται με την τεχνολογία"