Modern Combat 5 'Blackout': Ο βασιλιάς των FPS παιχνιδιών επιστρέφει στο Android με γραφικά από άλλο πλανήτη


Πόλεμος! Πόλεμος! Πόλεμος! Αυτό είναι το θέμα του "Modern Combat 5: Blackout", του πέμπτου κατά σειρά επεισοδίου, του καλύτερου FPS παιχνιδιού στο Android. Κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το Android σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Το Modern Combat 5 είναι για άλλη μια φορά αξεπέραστο. Τρομερά γραφικά για φορητή κονσόλα, ο ήχος του έχει βελτιωθεί πολύ κάνοντας την εμπειρία με ακουστικά εξαιρετική, ενώ ο χειρισμός του είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος καθώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τα πλήκτρα όπως ακριβώς μας βολεύει.

Στα του παιχνιδιού τώρα, επιτέλους έχουμε ένα σοβαρό single player campaign για όσους ενδιαφέρονται για το story και δε θέλουν να παίζουν στο ίντερνετ, με ένα σωρό πίστες σε γνωστές πόλεις από το Τόκιο έως τη Βενετία. Για τους "καμμένους" το multiplayer είναι επίσης προσεγμένο και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ομάδα με άλλους τρεις φίλους μας και να αντιμετωπίσουμε αντίστοιχες ομάδες στο ίντερνετ, σε διάφορα σενάρια dethmatch.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις χαρακτήρες (Assault, Heavy, Recon, Sniper) ανάλογα με το στυλ που τον βολεύει, με τον Heavy να είναι ο μπουκαδόρος που διαλύει τα  πάντα και τον Sniper να είναι το "καμπέρι" που κρύβεται μονίμως. Όσο περισσότερο μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τα όπλα μας, τόσο θα ξεκλειδώνονται νέα τα οποία μπορούμε να αναβαθμίσουμε "αγοράζοντας" προσθήκες. Η λέξη "αγοράζοντας" είναι επίτηδες σε εισαγωγικά καθώς δεν υπάρχει εντός του παιχνιδιού ούτε ένα αντικείμενο (προς το παρόν) το οποίο χρειάζεται πραγματικά χρήματα για να το αγοράσεις. Έτσι τα 5,99€ που κοστίζει, είναι τα μοναδικά χρήματα που θα ξοδέψει κανείς για αυτό.


Θα το βρείτε στο Play Store και νομίζω πως είναι μία καλή αγορά για φέτος το καλοκαίρι, ιδιαίτερα για όσους δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν τα πολύ ακριβότερα παιχνίδια του PS3 και άλλων κονσολών.

Σχόλια

  1. αντε να ερθουν και οι google play gift να τα καψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To αγορασα. Θέλει απαραίτητα ίντερνετ να παίξει. Μου βγάζει error connection, στο Note 10.1 P605, και δεν έχω ακόμα καταφέρει να παίξω αν και η σύνδεση ίντερνετ δουλευει μια χαρά.Περιμένω απάντηση στο Μάιλ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter