Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Bounden: Η εφαρμογή που θα σου μάθει να χορεύεις σαν επαγγελματίας!


Έχουμε δει κατά καιρούς πολλές πρωτότυπες εφαρμογές στο Android, αλλά ομολογώ ότι το μυαλό μου δεν είχε πάει ποτέ σε αυτό που προσφέρει το Bounden! Πρόκειται για μία πανέξυπνη ιδέα που θα σου μάθει να χορεύεις με το ταίρι σου, ακολουθώντας μία απλή και διασκεδαστική χορογραφία.

Το ζευγάρι κρατάει μαζί τη συσκευή σα να κρατιέται χέρι με χέρι. Η μουσική ξεκινάει και ένα μονοπάτι εμφανίζεται στην οθόνη, το οποίο πρέπει να ακολουθήσεις περιστρέφοντάς την. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μην αφήσει κανένας από τους δύο τη συσκευή από το χέρι του και έτσι το μονοπάτι θα μας οδηγήσει χωρίς να το καταλάβουμε σε πραγματικές χορευτικές φιγούρες! Είναι κάτι σαν το Twister που παίζαμε μικροί, αλλά εδώ δεν κάνουμε τίποτα στην τύχη και υπάρχει μία διαρκής κίνηση στα σώματα του ζευγαριού.

Διαθέτει έξι χορογραφίες της εθνικής σχολής μπαλέτου της Ολλανδίας, συν μία αποκλειστικά για το Android και διάφορα tutorial βίντεο από επαγγελματίες χορευτές. Η εφαρμογή κοστίζει 2,69€ στο Play Store και νομίζω πως είναι ότι πρέπει για να κάνουμε εντύπωση στο πρώτο ραντεβού. Ρίξτε επίσης μια ματιά και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ίδιου προγραμματιστή τα οποία έχουν περίπου την ίδια λογική και φαίνονται επίσης ενδιαφέροντα.

1 στο: "Bounden: Η εφαρμογή που θα σου μάθει να χορεύεις σαν επαγγελματίας!"