Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Party Player: Η εφαρμογή που θα κάνει το κινητό σου ραδιοφωνικό σταθμό!


Ανάμεσα στα πολλά είδη εκπομπών στο ραδιόφωνο υπάρχουν και αυτές όπου οι ακροατές αποφασίζουν τις μουσικές που θα παίξουν μέσω της λεγόμενης "παραγγελιάς". Οι ακροατές στέλνουν τα μηνύματα με τις παραγγελιές τους και ο ηχολήπτης αναλαμβάνει να τα βάλει να τα ακούσουμε. Τι θα λέγατε αν μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα σε ένα πάρτι στο σπίτι με τους καλεσμένους μας;

Το Party Player είναι μία πρωτότυπη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής η οποία δέχεται παραγγελιές μέσω SMS! Χρησιμοποιεί τη μουσική που έχουμε αποθηκεύσει στη συσκευή μας (έρχεται σύντομα και υποστήριξη για το Spotify) και δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να στείλουμε ένα SMS με τη λέξη "Play" και τον τίτλο του τραγουδιού που θέλουμε (π.χ. Play Firestarter). Αν το τραγούδι υπάρχει στη βάση δεδομένων, θα πάρουμε ένα απαντητικό μήνυμα ότι έχει μπει πλέον στη λίστα αναπαραγωγής, ενώ αν κανείς από τους καλεσμένους μας δε στέλνει SMS, η εφαρμογή αναλαμβάνει να παίξει αυτόματα ότι βρει. Τι γίνεται όμως αν έχουμε κανέναν κάφρο στο σπίτι που θέλει να ακούει αποκλειστικά Grave Digger; Απλά αποκλείουμε τον αριθμό του μέσω του ενσωματωμένου blacklist!

Είναι πολύ έξυπνη ιδέα και με τα δωρεάν SMS που παρέχουν οι πάροχοι δε θα έχουμε πρόβλημα χρεώσεων. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

6 στο: "Party Player: Η εφαρμογή που θα κάνει το κινητό σου ραδιοφωνικό σταθμό!"