Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Discoveroom Reservations: Η εφαρμογή που θα λύσει τα χέρια στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων


Τώρα που έχει αρχίσει η θερινή σεζόν τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές στα ξενοδοχεία έχουν πάρει φωτιά από κρατήσεις, ακυρώσεις και πάσης φύσεως πληροφορίες που ζητούν οι πελάτες. Για να τα φέρεις βόλτα πρέπει να έχεις ένα σοβαρό πρόγραμμα στον υπολογιστή σου για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή ποια δωμάτια έχεις κλείσει και πόσα ακόμη είναι διαθέσιμα. Το Discoveroom Reservations είναι μία εφαρμογή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες αυτές και μάλιστα μέσα από το κινητό μας.

Πρόκειται για ένα πλήρες εργαλείο το οποίο είναι ταυτόχρονα και εύκολο στη χρήση που μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων στην Ελλάδα. Μπορούμε να διαμορφώσουμε την εφαρμογή έτσι ώστε να δείχνει τα δικά μας δωμάτια στα οποία θα καταχωρήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε για τον πελάτη, είτε είναι μία επιβεβαιωμένη κράτηση, είτε ένα απλό ενδιαφέρον. Μπορούμε φυσικά να σημειώσουμε τιμές και προκαταβολές (βασικό), ενώ όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στο cloud για ευκολότερη διαχείριση από πολλές συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό!


Τέλος λοιπόν στα πολυέξοδα προγράμματα για υπολογιστές. Το Discoveroom Reservations διατίθεται δωρεάν και μπορούμε να το έχουμε μαζί μας πάντοτε. Θα το βρείτε στο Play Store.

1 στο: "Discoveroom Reservations: Η εφαρμογή που θα λύσει τα χέρια στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων"