Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Mosaic: Ποιος θα καταφέρει να συμπληρώσει το μωσαϊκό;


Για όσους ψάχνουν ένα ακόμα κολλητικό παιχνίδι για να προσθέσουν στη συλλογή τους, το Mosaic είναι ένα από αυτά τα απλά αλλά δύσκολα παιχνίδια που παρουσιάζουμε κατά καιρούς στο Dr. Android. Πρόκειται για μία πιο όμορφη εκδοχή του γνωστού Lights Out το οποίο θα μας κρατήσει για ώρες απασχολημένους.

Στο Mosaic έχουμε μπροστά μας ένα ταμπλό από κάρτες οι οποίες είναι γυρισμένες από τη μία ή την άλλη πλευρά τους. Σκοπός είναι να γυρίσουμε όλες τις κάρτες προς την έγχρωμη πλευρά και να συμπληρώσουμε το μωσαϊκό αλλά επιλέγοντας μία από αυτές γυρίζουμε ταυτόχρονα και όλες όσες είναι δίπλα της. Χρειάζεται λοιπόν σκέψη και προσοχή για να κάνουμε τις σωστές επιλογές και το μυστικό είναι να οδηγούμε τις λευκές κάρτες προς τις πλευρές και τις γωνίες.

Είναι ένα μονότονο παιχνίδι και για αυτό διαθέτει άλλα δύο game mode εκτός από το κανονικό, το Challenge όπου καλούμαστε να τελειώσουμε το επίπεδο σε συγκεκριμένο χρόνο και το Zen όπου είμαστε ελεύθεροι να λιώσουμε στο παιχνίδι. Θα το βρούμε δωρεάν στο Play Store, δε διαθέτει διαφημίσεις και αγορές εντός της εφαρμογής και σίγουρα θα το εκτιμήσουμε τις ώρες της μεγάλης βαρεμάρας.

0 στο: "Mosaic: Ποιος θα καταφέρει να συμπληρώσει το μωσαϊκό;"