Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Samsung Galaxy S5 ή Cyanogen OnePlus One; Ιδού η απορία!


11 Απριλίου σήμερα και ξεκινάει η παγκόσμια διάθεση του Samsung Galaxy S5. Άξιος συνεχιστής της σειράς Galaxy S, το S5 θα μας απασχολήσει σίγουρα μέσα στο 2014 καθώς είναι πολλοί αυτοί που θα βγάλουν από την τσέπη τα 750€ που απαιτούνται για να το αποκτήσουν. Το ερώτημα όμως είναι, αξίζει τα λεφτά του το S5;

Η απάντηση έρχεται από τη Cyanogen που στις 23/04/14 θα ανακοινώσει το δικό της smartphone με την ονομασία OnePlus One, το οποίο θα φέρει και την ομώνυμη ROM. Μας ετοίμασαν λοιπόν ένα συγκριτικό χαρακτηριστικών ανάμεσα στο Samsung Galaxy S5 και το OnePlus One με σαφή έμφαση στην τιμή.


Με το σκεπτικό ότι το OnePlus One θα πωλείται παγκόσμια μέσω του επίσημου e-shop και θα κοστίζει (αν τα υπολογίζουμε σωστά) γύρω στα 450€, τι θα προτιμήσετε;

8 στο: "Samsung Galaxy S5 ή Cyanogen OnePlus One; Ιδού η απορία!"
 1. Σαν συσκευή δεν ξέρω αλλά σαν marketing η oneplus τα σπάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για Ευρώπη η τιμή του σύμφωνα με την one plus θα κυμανθεί στα 350.. ! Με κλειστά τα μάτια λοιπόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όπως έχουν ανακοινώσει από την εταιρία, στην Ευρώπη το OnePlus One θα κοστίζει κάτω των 350 € και θα πωλείτε μέσω Ευρωπαϊκού καταστήματος (όπως κάνει και η Oppo).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγώ ψηφίζω Nexus 6 γιατί είμαι fanboy των Nexus. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Oneplus δαγκωτό και συνεχώς ενημερωμένο η όχι; εάν ναι αυτό και μόνο μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν βλέπω τον λόγο έστω και έναν λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εφόσον φοράει CM ROM τότε θα είναι και συνεχώς ενημερωμένο.

   Διαγραφή
 6. Από ότι διάβασα στο επίσημο σάιτ τους, θα έχει υποστήριξη για 2 χρόνια, σε ευχαριστώ Χρήστο
  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή