Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Pictologic: Λογική, ταχύτητα και κανένα λάθος σε ένα από τα πιο κολλητικά παιχνίδια στο Android


Είναι κάποια παιχνίδια με τα οποία κολλάς αλλά δεν ξέρεις γιατί πραγματικά σου αρέσουν. Δε διαθέτουν ωραία γραφικά και μάλιστα είναι περισσότερο εκνευριστικά παρά διασκεδαστικά. Ο βασιλιάς αυτών των παιχνιδιών θα μπορούσε να είναι το Pictologic, ένας τίτλος που συνδυάζει τη λογική, την παρατήρηση και τα γρήγορα αντανακλαστικά.

Στο Pictologic λοιπόν καλούμαστε να λύσουμε ένα περίεργο puzzle χωρίς να κάνουμε ούτε ένα λάθος. Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε τα τετράγωνα του ταμπλό σύμφωνα με τα νούμερα που βρίσκονται στις αντίστοιχες σειρές και στήλες και όλα αυτά σε 10 μόνο δευτερόλεπτα! Όταν βλέπουμε τον αριθμό "5", πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τα πέντε τετράγωνα, στο "2 2" χρειαζόμαστε τέσσερα τετράγωνα με ένα κενό ανάμεσά τους και ούτω καθεξής.

Η λογική του είναι πολύ απλή αλλά τα 10 δευτερόλεπτα που έχουμε στη διάθεσή μας κάνουν τη λύση του κάθε επιπέδου πραγματική πρόκληση. Με κάθε λάθος απλά μηδενίζεσαι και ξεκινάς από την αρχή, έτσι το high score είναι για τους λίγους ικανούς (στο 16 έχουμε φτάσει). Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και είτε θα το αγαπήσετε είτε θα σπάσετε το κινητό σας σε κανέναν τοίχο από τα νεύρα.

1 στο: "Pictologic: Λογική, ταχύτητα και κανένα λάθος σε ένα από τα πιο κολλητικά παιχνίδια στο Android"