Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Optical Inquisitor: Η εκδίκηση είναι η μόνη επιλογή


Ένα είδος παιχνιδιών που λατρέψαμε την περασμένη δεκαετία είναι τα λεγόμενα flash games, όπου μέσα από έναν browser και χωρίς εγκατάσταση μπορούσες να παίξεις ένα σωρό απλά αλλά ιδιαίτερα κολλητικά παιχνίδια. Μερικά από αυτά είχαν ως πρωταγωνιστή τον λεγόμενο stickman και αρκετά είχαν ως θέμα τις δολοφονίες μέσω sniper! Πολλά από αυτά μεταφέρονται σιγά σιγά στο Android με το Optical Inquisitor να είναι το πιο ενδιαφέρον.

Πρωταγωνιστής είναι ο Tommy, ένας κακοποιός που προδόθηκε από τους φίλους του και πήγε στη φυλακή για οκτώ ολόκληρα χρόνια αλλά μόλις επέστρεψε για τι άλλο; Εκδίκηση! Σκοπός του λοιπόν είναι να τους βρει και να τους εξοντώσει έναν προς έναν και φυσικά θα στείλει στον άλλο κόσμο όποιον του σταθεί εμπόδιο.

Ο Tommy λοιπόν θα δωροδοκήσει για να μάθει τις πληροφορίες που χρειάζεται, θα βασανίσει και φυσικά θα εκτελέσει με το Sniper του αλλά και με άλλους τρόπους τους αντιπάλους του σε πολύ καλοσχεδιασμένες καταστάσεις. Έχει στη διάθεσή του το μαγαζί της γειτονιάς όπου μπορεί να αναβαθμίσει το όπλο του, ενώ αν χρειαστεί χρήματα υπάρχει πάντα ανοιχτό το κοντινό καζίνο και οι αγώνες ταχύτητας (στους οποίους μόνο ποντάρει).Ακολουθήστε λοιπόν την ιστορία του δωρεάν για τα πρώτα επεισόδια και με 0,72€ γα τα υπόλοιπα, ενώ αν θέλετε να ξεκλειδώσετε το "αιματοχυσία mode" θα πρέπει να ξοδέψετε άλλα τόσα. Θα το βρείτε φυσικά στο Play Store.

0 στο: "Optical Inquisitor: Η εκδίκηση είναι η μόνη επιλογή"