Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

OLO: Ένα εξαιρετικό multiplayer επιτραπέζιο παιχνίδι με άρωμα Curling


Από τα παιχνίδια που παίζουμε καθημερινά στο Android, αυτά που βασίζονται σε πραγματικά επιτραπέζια είναι συνήθως τα πιο εθιστικά, ενώ εκτός από τη νοσταλγία που μας προκαλούν, δε χρειάζεται να μαζέψουμε τα κομμάτια τους στο τέλος της παρτίδας. Όταν μάλιστα είναι τόσο προσεγμένα όσο το OLO τότε κινδυνεύουμε με πραγματικό εθισμό!

Το OLO λοιπόν είναι ένα παιχνίδι που μοιάζει πολύ στο Curling (YouTube) και παίζεται με δύο ή τέσσερις παίκτες. Σκοπός είναι να στείλουμε όσο πιο πολλές μπάλες μπορούμε στη μεριά του αντιπάλου και παράλληλα να διώξουμε τις δικές του από τη δική μας μεριά. Οι μπάλες που καταλήγουν στην απέναντι λευκή πλευρά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον αντίπαλο, έτσι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις μας. Το παιχνίδι τελειώνει όταν όλοι οι παίκτες έχουν εξαντλήσει τις μπάλες τους και βγαίνει το τελικό σκορ. Ωραίο απλό αλλά χρειάζεται τεχνική και στρατηγική για να κερδίσεις.

Το OLO είναι ένα παράδειγμα απλού παιχνιδιού, με εύκολο χειρισμό και minimal γραφικά που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια αλλά και στους πωρωμένους gamer καθώς διαθέτει και λειτουργία online για τις στιγμές που δεν έχουμε παρέα και θέλουμε να μας σπάσει τα νεύρα ένας άγνωστος.

Θα το βρείτε με 1.79€ στο Play Store, όσοι όμως αγοράζουν τα πακέτα του Humble Bundle, το έχουν ήδη αποκτήσει φθηνότερα.

0 στο: "OLO: Ένα εξαιρετικό multiplayer επιτραπέζιο παιχνίδι με άρωμα Curling"