Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Inspire launcher: Εμπνευσμένος από τον Google launcher, πλήρως παραμετροποιήσιμος και με έμφαση στην εμφάνιση


Με την έλευση του Android 4.4 KitKat η Google μας παρουσίασε και τον Google Experience launcher (GEL), δίνοντας μας τη δική της εκδοχή για το πώς θα πρέπει να είναι η βασικότερη εφαρμογή στο Android. Φυσικά κάποιοι την αγάπησαν, άλλοι τη μίσησαν όμως και κάποιοι προσπαθούν την αντιγράψουν και να τη βελτιώσουν. Καρπός αυτής της προσπάθειας είναι ο Inspire launcher ο οποίος δίνει τα ρέστα του σε επίπεδο εμφάνισης και παραμετροποίησης.

Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε τον Inspire με μία φράση θα λέγαμε ότι είναι ένας launcher βασισμένος στον GEL, αρκετά παραμετροποιήσιμος, ο οποίος διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από όλους τους άλλους launcher στο Android και με μία πινελιά από iOS και WindowsPhone. Ο Inspire λοιπόν διαθέτει επιλογές για όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά του. Μπορείς να διαμορφώσεις όπως θέλεις τη homescreen, το συρτάρι εφαρμογών, το dock, τα εφέ κύλισης και άλλα, ενώ διαθέτει και τα δικά του wallpaper και εικονίδια. Μπορείς να κρύψεις εφαρμογές από το συρτάρι, να τον χειριστείς με χειρονομίες, ενώ είναι συμβατός και με τα theme των Nova, ADW και Apex launcher. Διαθέτει τέλος και μία Prime έκδοση η οποία ξεκλειδώνει περισσότερα χαρακτηριστικά αλλά μάλλον θα βολευτούμε με τη free.


Είναι αρκετά ελαφρύς και γρήγορος, υποστηρίζει πάνω από 300 συσκευές και έχει ακόμη περισσότερα πράγματα για να ανακαλύψουμε. Θα τον βρείτε δωρεάν στο Play Store.

2 στο: "Inspire launcher: Εμπνευσμένος από τον Google launcher, πλήρως παραμετροποιήσιμος και με έμφαση στην εμφάνιση"