Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Flashtool Xperia driver pack: Όλοι οι ADB driver των Sony Xperia συσκευών σε ένα πακέτο


Ένα από τα πιο συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να κάνουμε root τη συσκευή μας, είναι η εύρεση του κατάλληλου driver. Για να λέμε την αλήθεια δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα καθώς άλλος είναι ο USB driver που βλέπει τη συσκευή μας ως στικάκι και άλλος ο ADB driver που χρειαζόμαστε για να χρησιμοποιούμε τις εντολές του ADB που είναι απαραίτητες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Εκτός από την εύρεση νέων τρόπων για να κάνουμε root, τα παλικάρια του XDA δουλεύουν για να μας λύσουν και αυτά τα απλά προβλήματα. Έτσι η ομάδα του Flashtool, του απαραίτητου εργαλείου για χακιές σε Xperia συσκευές, αποφάσισε να μαζέψει όλους τους ADB driver σε ένα και μόνο πακέτο για να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Αν και το Flashtool ενσωματώνει ήδη πάρα πολλούς driver, η ομάδα αποφάσισε να εκδίδει ένα ξεχωριστό πακέτο με τους νεότερους, μιας και το πρόγραμμά τους δεν αναβαθμίζεται τόσο συχνά. Το πακέτο θα το βρείτε στο νήμα του στο XDA με την ονομασία Flashtool Xperia Driver Pack, ενώ το Flashtool στο δικό του νήμα.

Θυμίζουμε ότι οι driver χρειάζονται μόνο σε υπολογιστές με Windows και εγκαθίστανται εύκολα όπως όλα τα exe αρχεία.

0 στο: "Flashtool Xperia driver pack: Όλοι οι ADB driver των Sony Xperia συσκευών σε ένα πακέτο"