Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Firechat: Κάνε chat με τους διπλανούς σου χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!


Στην εποχή των smartphone όπου το ίντερνετ πάει παντού είναι χαζό να ξοδεύεις χρήματα σε SMS όταν υπάρχουν τόσες εφαρμογές chat για να στείλεις ότι θέλεις εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν όμως πάντα περιπτώσεις όπου δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ και θέλεις να μιλήσεις με κάποιον που βρίσκεται κοντά σου, χωρίς να σε ακούσει ο περίγυρος και για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε το Firechat.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βρίσκεσαι σε ένα χώρο με πολύ κόσμο και φασαρία και θέλεις να πεις κάτι στο φίλο σου χωρίς να σε ακούσει όλο το μαγαζί, ή βρίσκεσαι στο μετρό της Θεσσαλονίκης και θέλεις να κάνεις καμάκι ή βαριέσαι να σηκωθείς από το κρεβάτι και θέλεις να πεις στη μαμάκα σου να σου ετοιμάσει πρωινό... μπούλη. Το Firechat λοιπόν θα σε εξυπηρετήσει καθώς μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή το χρησιμοποιεί σε κοντινή απόσταση, είτε είναι γνωστού είτε αγνώστου κατόχου.

Θα μου πείτε "πού πάει αυτή η κοινωνία, η τεχνολογία μας έχει αποξενώσει" και θα έχετε δίκιο αλλά είναι μία πρωτότυπη και χρήσιμη εφαρμογή για ιδιαίτερες περιπτώσεις, η οποία λειτουργεί ακόμη και αν δεν έχουμε σήμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας!

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store και είμαι σίγουρος πως όλο και κάτι θα σκεφτείτε να κάνετε μαζί της.

13 στο: "Firechat: Κάνε chat με τους διπλανούς σου χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!"