Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

eScore: Η νέα εφαρμογή για το ελληνικό στοίχημα και το live score


Η μπάλα ταιριάζει πολύ ωραία με το στοίχημα όπως η πίτσα με τη μπύρα και μια εφαρμογή που τα συνδυάζει και τα δύο είναι απαραίτητη στους απανταχού κουμαρτζήδες. Αφήσαμε για λίγες μέρες το αγαπημένο μας Betscores και δοκιμάσαμε το eScore, το οποίο μας κάλυψε σχεδόν απόλυτα.

Το eScore είναι λοιπόν μία ακόμη εφαρμογή για livescore και στοίχημα η οποία διαθέτει το πολύ σημαντικό  πλεονέκτημα για τους Έλληνες χρήστες, ότι ανήκει σε μία εταιρία που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει ίσως τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες για τα ελληνικά πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, ενώ είναι άψογα μεταφρασμένο και στη γλώσσα μας.


Η ενημέρωση που μας προσφέρει για κάθε ματς ξεχωριστά περιλαμβάνει τη σύνοψη του αγώνα, τις ενδεκάδες, την προϊστορία των ομάδων και άλλα στατιστικά στοιχεία του αγώνα που σίγουρα θα φανούν χρήσιμα στο live στοίχημα καθώς διατίθενται και οι αποδόσεις στις γνωστότερες στοιχηματικές εταιρίες τις οποίες μπορούμε να επισκεφτούμε με ένα άγγιγμα. Όσον αφορά τέλος τις ειδοποιήσεις για τα γκολ, αυτές έρχονται αρκετά γρήγορα, τουλάχιστον στα ματσάκια του Champion's League που παρακολουθήσαμε μαζί του, αρκεί να τα βάλουμε στη λίστα των αγαπημένων μας.

Εκτός από ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και ένα σωρό άλλα γνωστά και άγνωστα αθλήματα, έτσι την επόμενη φορά που θα θελήσετε να δείτε τι γίνεται στο ντέρμπι του μπάντυ ή του φλόρμπολ (!!!), θα ξέρετε ότι υπάρχει μία εφαρμογή για να σας εξυπηρετήσει. Θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "eScore: Η νέα εφαρμογή για το ελληνικό στοίχημα και το live score"