Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

15 coins: Πόσο δύκολο είναι πια να μαζέψεις 15 κέρματα;


Στο κινητό μου υπάρχει πάντα ένας φάκελος με απλά παιχνίδια τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο λεωφορείο, το ταξί, στην ουρά στην εφορία αλλά και σε όλες τις βαρετές στιγμές της ημέρας. Το 15 coins είναι η νέα προσθήκη σε αυτό το φάκελο καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις αφού είναι απλό στη χρήση, δύσκολο στον τερματισμό και με όμορφα minimal γραφικά.

Στο 15 coins χειρίζεσαι ένα αεροπλανάκι το οποίο μαζεύει κέρματα που εμφανίζονται τυχαία στην οθόνη της συσκευής. Μοιάζει λίγο με το φιδάκι που παίζαμε στα Nokia με τη διαφορά ότι εδώ αντί να μεγαλώνει η ουρά του, εμφανίζονται κλώνοι του αεροπλάνου μας στην ίδια διαδρομή που ακολουθήσαμε. Σκοπός είναι να μαζέψουμε 15 κέρματα αλλά όσο καθυστερούμε οι κλώνοι γίνονται περισσότεροι και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να το καταφέρουμε. Ευτυχώς όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζονται και κάποια power-up τα οποία παγώνουν για λίγο τους κλώνους και έτσι μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε.

Στην πραγματικότητα είναι ένας συνδυασμός φιδάκι και pac-man, με φρέσκο minimal design που θα αγαπήσουν οι λάτρεις των arcade παιχνιδιών. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "15 coins: Πόσο δύκολο είναι πια να μαζέψεις 15 κέρματα;"