Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

RecoverX Mobile: Εγκαταστήστε custom recovery σε ένα σωρό συσκευές χωρίς την παρουσία υπολογιστή


Θυμάστε το RecoverX; Το project που έχει σκοπό να μαζέψει σε ένα μέρος διάφορες custom recovery για να τις βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα; Προσθέστε τη λέξη "πολύ" πριν το "εύκολα και γρήγορα" γιατί το RecoverX διαθέτει πλέον και τη δική του εφαρμογή η οποία εγκαθιστά την custom recovery στη συσκευή μας χωρίς να τη συνδέσουμε στον υπολογιστή μας.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Την εγκαθιστούμε στη συσκευή μας, επιλέγουμε από τη λίστα τη μάρκα της και αφού κατέβει η recovery μέσω internet με ένα άγγιγμα γίνεται η εγκατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι καταργείται πλέον όλη αυτή η διαδικασία με τον υπολογιστή και την εγκατάσταση μέσω fastboot, καθώς όλα πλέον γίνονται μέσω της συσκευής και μόνο.

Το RecoverX είναι ένα πολύ χρήσιμο project καθώς ήταν το πρώτο που κατάφερε να συγκεντρώσει ανεπίσημες εκδόσεις της CWM recovery για Sony Xperia συσκευές, οι οποίες δεν κατασκευάζονται καθόλου από τον δημιουργό, ενώ πλέον υποστηρίζει μία μεγάλη λίστα γνωστών και άγνωστων μοντέλων και όλες τις γνωστές recovery εικόνες.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

14 στο: "RecoverX Mobile: Εγκαταστήστε custom recovery σε ένα σωρό συσκευές χωρίς την παρουσία υπολογιστή"