Viral: Η καλύτερη εναλλακτική του YouTube περιέχει όλα όσα λείπουν από την επίσημη εφαρμογή!


Η Google μας έχει αποδείξει κατά καιρούς ότι ακούει τους χρήστες, φέρνοντας τα χαρακτηριστικά που ποθούμε στις εφαρμογές της και γενικότερα στο λειτουργικό σύστημα του Android. Σε μερικές περιπτώσεις όμως η ανανέωση αργεί τόσο πολύ που αναγκαζόμαστε να της γυρίσουμε την πλάτη επιλέγοντας καλύτερες τρίτες εφαρμογές και μία από αυτές είναι το Viral το οποίο διαθέτει όλα όσα χρειαζόμαστε όσο αφορά το YouTube.

Το Viral είναι χαλαρά η πιο πλήρης εφαρμογή για την υπηρεσία του YouTube προσφέροντας τα πολυπόθητα χαρακτηριστικά που ζητάμε και η Google αγνοεί.

 • Πρώτον μας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε με το λογαριασμό μας και έτσι να έχουμε στη διάθεσή μας τις συνδρομές και τα playlist που έχουμε δημιουργήσει.
 • Δεύτερον, διαθέτει παράθυρο pop-out με το οποίο μπορούμε να βλέπουμε το βίντεο και να κάνουμε κάτι άλλο παράλληλα, κάτι που είναι πολύ βασικό ιδιαίτερα αν έχουμε συσκευή με μεγάλη οθόνη.
 • Τρίτον και κυριότερο, έχει τη δυνατότητα να ελαχιστοποιείται τελείως, έτσι όσοι ακούν μουσική από το YouTube μπορούν να βάλουν τα τραγούδια τους να ακούγονται και να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς παρεμβολές.


Και τα καλούδια δε σταματούν εδώ! Το Viral μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουμε την ανάλυση του βίντεο που βλέπουμε εξοικονομώντας έτσι δεδομένα, ενώ με τη βοήθειά του μπορούμε να απαντήσουμε σε σχόλια χρηστών που με την επίσημη εφαρμογή αυτό δε γίνεται (μπορείς να αφήσεις σχόλιο αλλά όχι να απαντήσεις σε κάποιον άλλο). Μπορούμε επίσης να κάνουμε αναζήτηση για βίντεο, κανάλι, playlist αλλά και ποιότητα (π.χ. 1080), ενώ διαθέτει και έξυπνο χειρισμό καθώς εντός του βίντεο μπορούμε να αυξομειώσουμε τη φωτεινότητα και την ένταση του ήχου με μία απλή κίνηση.


Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του Play Store, ενώ υπάρχει και μία έκδοση στα 2,91€ χωρίς διαφημίσεις. Πολύ ποιοτική δουλειά που αξίζει να δοκιμάσετε.

Thanks to: John

Σχόλια

 1. Για οσους ακουν πολυ μουσικη εγω εχω να προτεινω το uListen (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nobeid.uListenLite&hl=el) που ειναι εξαιρετικο στην δουλεια του..!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είσαι καλά για την ανακάλυψη, μια τέτοια εφαρμογή την χρειαζόμουν

   Διαγραφή
 2. κατά την γνώμη μου το tube mate είναι το καλύτερο με διαφορά (μπορούμε και να κατεβάσουμε video,μουσική κτλ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δοκιμάζοντας και τις δύο εφαρμογές που προτείνονται οι οποίες είναι εξαιρετικές, οφείλω να πω ότι επέλεξα το Viral ως καλύτερο αντικαταστάτη του επίσημου YouTube.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στο tablet εδώ και κάνα 6μηνο χρησιμοποιώ το εξαιρετικό Viral pro, ενώ στο κινητό το OG youtube (κάτι σαν το tube mate αλλά θυμίζει και αρκετά το παλιό youtube app)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Android | Είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα φετινό μεσαίο smartphone παρά μία παλιά ναυαρχίδα

Android | Κανε οποιοδήποτε smartphone να φορτίζει ασύρματα!

Android | Παίξε τα παιχνίδια του PlayStation στο Android smartphone ή tablet σου με το PS4 Remote Play!

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Android | Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου πριν πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο;

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;

Android | Δε λαμβάνεις αναβαθμίσεις στη συσκευή σου; Μπορεί να φταίει η Wind!

3D Printing | Δημιουργούμε μοναδικά φωτιστικά εκτυπώνοντας τις φωτογραφίες μας σε 3D!