Hack Ex: Νιώσε πώς είναι να είσαι hacker!


Μήπως θέλατε πάντα να μάθετε πώς είναι να είσαι hacker, να μπαίνεις σε συσκευές αγνώστων, να κλέβεις τα προσωπικά τους στοιχεία και να αδειάζεις τον τραπεζικό λογαριασμό τους; Ετοιμαστείτε για πολύ hack με το Hack Ex!

Το Hack Ex είναι ένα πανέξυπνο παιχνίδι με θέμα το hacking, στο οποίο διαθέτουμε μία εικονική συσκευή και με τη βοήθειά της προσπαθούμε να υποκλέψουμε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών. Η συσκευή μας μπορεί να εντοπίσει άλλους χρήστες τους οποίους ξεχωρίζουμε από την IP τους και αν διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία, να τους χακάρουμε. Τα εργαλεία αυτά είναι εφαρμογές που μας βοηθούν να προστατευτούμε από άλλους ή να τους επιτεθούμε, θα πρέπει όμως να τα αναβαθμίζουμε τακτικά για να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

Τι μπορούμε να κάνουμε στους άλλους χρήστες; Να κλέψουμε τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους, να δούμε τις επαφές τους, να μολύνουμε τη συσκευή τους με ιούς και το κυριότερο να κλέψουμε τα προγράμματα που έχουν αγοράσει και έτσι να μην ξοδέψουμε χρήματα για να τα αποκτήσουμε εμείς. Όλες οι ενέργειές μας μπαίνουν σε μία λίστα διεργασιών οι οποίες χρειάζονται χρόνο για να εκπληρωθούν αλλά μπορούμε να τις επισπεύσουμε αγοράζοντας OC πόντους (Over Clocking) με πραγματικά χρήματα φυσικά. Με πραγματικά χρήματα μπορούμε επίσης να αναβαθμίσουμε τα προγράμματά μας αλλά και να αγοράσουμε νέα καλύτερη και πιο γρήγορη συσκευή!

Είναι λοιπόν ένα πολύ ωραίο και προσεγμένο hacking simulator που δε χρειάζεται πραγματικές γνώσεις για να το παίξεις. Έχει πολλή πλάκα ειδικά αν βρεθούμε με φίλους μας, με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε συνεργατικά για να χακάρουμε άλλους χρήστες!

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter