Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Find the movie: Το υπέρτατο quiz που τεστάρει πόσο σινεφίλ είσαι


Όλοι αγαπάμε τις ταινίες και πολλοί από εμάς θεωρούμε τον εαυτό μας σινεφίλ. Πόσοι όμως μπορούμε να αναγνωρίσουμε ποια ταινία βλέπουμε από μία και μόνο σκηνή; Το Find the movie είναι το υπέρτατο quiz σε θέματα κινηματογράφου και μπορεί να μας πει πόσο πωρωμένοι είμαστε.

Διαθέτει μία βάση άνω των 5000 ταινιών από 12 είδη, συμπεριλαμβανομένων blockbuster, κλασικών αλλά και cult, δύο στυλ παιχνιδιού μεταξύ των οποίων το παιχνίδι ανά είδος και τρία επίπεδα δυσκολίας. Θα εξακριβώσετε πολύ γρήγορα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα ταινιών και ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε αν είστε γνώστης αυτή είναι η κατάλληλη εφαρμογή που θα ξεχωρίσει τους άντρες από τα γατάκια και τις γυναίκες από τις ψιψίνες.

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store και σημειώστε ότι έχει δημιουργηθεί από Έλληνα developer.

3 στο: "Find the movie: Το υπέρτατο quiz που τεστάρει πόσο σινεφίλ είσαι"
 1. Λίγο offtopic σχόλιο, το έχω ρωτήσει και στην Ελληνική Κοινότητα Android στο Google+, μήπως γνωρίζει κανείς καμμιά εφαρμογή που μπορώ να καταχωρώ τις ταινίες που έχω δει; Και ακόμα καλύτερα να δίνει συνολικά στατιστικά (πχ το 30% που έχεις δει είναι Horror, το 20% SciFi κλπ), να συγχρονίζεται με cloud ίσως; (όχι, freddo espresso δεν χρειάζεται να κάνει)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτά τα έχεις δει;

  https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.mymovies.mymoviesforandroidfree

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appdevandroid.framework.moviefree

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appdevandroid.framework.moviefree

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δυστυχώς δεν με βολεύουν/ αρέσουν. Το Movietrakt κάτι κάνει, αλλά... Τεσπα, thanks!

   Διαγραφή