Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Face beauty: Το νέο χαρακτηριστικό της MIUI που θα βελτιώσει τα selfies μας!


Μία από τις πιο όμορφες και πλούσιες σε χαρακτηριστικά ROM είναι η MIUI η οποία φοριέται επίσημα στις συσκευές της Xiaomi. Ο κύκλος ανανέωσής της είναι εβδομαδιαίος με τις αναβαθμίσεις να κρύβουν συνήθως νέα και πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά, ένα εκ των οποίων είναι και το Face beauty που εμφανίστηκε στην έκδοση 4.2.21 πριν από λίγες μέρες.

Τώρα που τα κοινωνικά δίκτυα είναι πλέον μέρος της ζωής μας, πολύς κόσμος μοιράζεται ένα σωρό φωτογραφίες με αυτή του προφίλ να είναι η σημαντικότερη γιατί είναι η βιτρίνα μας. Το Face beauty λοιπόν είναι ένα χαρακτηριστικό της εφαρμογής της κάμερας στη MIUI το οποίο βελτιώνει αυτόματα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας δημιουργώντας έναν... περιποιημένο εαυτό μας.


Το Face beauty λοιπόν μεγαλώνει τα μάτια, λεπταίνει το πρόσωπο και καθαρίζει την επιδερμίδα στις φωτογραφίες προσώπου που θα βγάλουμε από τη μπροστινή κάμερα της συσκευής μας. Ωραίο επίσης χαρακτηριστικό είναι αυτό που βλέπουμε στο βίντεο όπου η κάμερα κάνει μία εκτίμηση για την ηλικία της κοπέλας με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου της!

Όσον αφορά τη MIUI γενικότερα, κάθε εβδομάδα μας επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις και βλέπουμε ότι η ανάπτυξή της δε αρχίζει και τελειώνει σε μία νέα αναβάθμιση του Android.

3 στο: "Face beauty: Το νέο χαρακτηριστικό της MIUI που θα βελτιώσει τα selfies μας!"