Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Smart Hide Calculator: Ένας πανέξυπνος τρόπος για να κρύβουμε αρχεία, φακέλους και εφαρμογές στη συσκευή μας


Όλοι οι άνθρωποι έχουμε πάντα κάτι να κρύψουμε από συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή μας, εννοώντας ότι στο γραφείο έχουμε άλλο πρόσωπο, στο σπίτι είμαστε πιο χαλαροί, αλλιώς φερόμαστε με τους φίλους μας και αλλιώς με τους συγγενείς μας. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα αρχεία του κινητού μας κάποια από τα οποία πρέπει να μένουν κρυφά από αδιάκριτα βλέμματα. Δε θα ήθελες με τίποτα το αφεντικό σου να δει το βιντεάκι στο οποίο χορεύεις το "YMCA" ντυμένος με δερμάτινη kinky στολή στις τρεις η ώρα τη νύχτα στην κεντρική πλατεία του χωριού!

Έχουν δημιουργηθεί πολλές εφαρμογές που αποκρύπτουν αρχεία και φακέλους από τη συσκευή μας αλλά οι περισσότερες είναι απλά ένα εικονίδιο με ονομασία που παραπέμπει σε κάτι άλλο, ανοίγοντάς τις όμως μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει ότι ζητάει ένα είδος password. Πολύ ύποπτο! Το Smart Hide Calculator είναι μοναδικό καθώς στην πράξη είναι μία κανονική πλήρως λειτουργική αριθμομηχανή. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τις πράξεις μας ή ακόμα και να το δώσουμε να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλο χωρίς πρόβλημα.

Πληκτρολογώντας όμως το password και πατώντας το ίσον (=) θα μας εμφανίσει ένα κρυφό μενού από όπου μπορούμε να κρύψουμε αρχεία, φακέλους αλλά και να κρύψουμε και να "παγώσουμε" εφαρμογές. Θα ήταν επίσης βλακεία αν η εφαρμογή κρατούσε ολόκληρη την ονομασία της στο συρτάρι των εφαρμογών αλλά αυτό το έχουν σκεφτεί οι δημιουργοί του, έτσι εμφανίζεται απλά ως "Calculator" και δεν τραβάει τα πονηρά βλέμματα.

Είναι πολύ έξυπνο, είναι σίγουρα χρήσιμο και κάνει καλά τη δουλειά του. Αν ενδιαφέρεστε και έχετε κάτι να κρύψετε (πονηρούληδες) θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

3 στο: "Smart Hide Calculator: Ένας πανέξυπνος τρόπος για να κρύβουμε αρχεία, φακέλους και εφαρμογές στη συσκευή μας"