Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

H Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note 3 Neo, ή μάλλον το... νέο Galaxy Note 2


Είναι της μόδας τον τελευταίο χρόνο όλες οι εταιρίες να παρέχουν και μία "lite" έκδοση των ναυαρχίδων τους, για όσους θέλουν το μέγεθος και το design αλλά όχι τα υπερβολικά χαρακτηριστικά και την υψηλή τιμή. Ήρθε η σειρά της Samsung λοιπόν να μας παρουσιάσει το Galaxy Note 3 Neo, το οποίο μοιάζει περισσότερο με ένα νέο Galaxy Note 2, δηλαδή μία ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση της περσινής συσκευής.

To Galaxy Note 3 Neo λοιπόν διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720p, 2GB RAM, πίσω κάμερα στα 8MP, μπροστινή στα 2MP, μπαταρία 3100mAh και συνδεσιμότητα 4G / LTE, όπως ακριβώς και το Galaxy Note 2 δηλαδή! Οι μόνες τους διαφορές είναι στον επεξεργαστή καθώς το Note 3 Neo διαθέτει ένα εξαπύρηνο chip (2x Cortex A15 @ 1.7GHz και 4x Cortex A7 @ 1.3GHz) και στις επιλογές του αποθηκευτικού χώρου καθώς υπάρχει μόνο μία έκδοση στα 16GB.


Οι δύο συσκευές φέρουν Android 4.3 JB και είναι προγραμματισμένες για αναβάθμιση σε 4.4.2 KK, οπότε όλα έρχονται στο θέμα του design και της τιμής. Αξίζει να πληρώσεις περισσότερα για να χαϊδεύεις τη δερματίνη στο πίσω μέρος ή όχι; Αυτό θα το αποφασίσετε εσείς. Το περιμένουμε κοντά στα 600 ευρώ.

0 στο: "H Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note 3 Neo, ή μάλλον το... νέο Galaxy Note 2"