Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Το πρώτο 'Developer Days' έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 20 & 21 Φεβρουαρίου! [Ανανέωση]


Η αγορά του mobile και του web προγραμματισμού είναι ακόμη παρθένα στην Ελλάδα, όχι επειδή είμαστε πίσω τεχνολογικά αλλά γιατί δεν υπάρχουν συγκεκριμένα event που θα μπορούσαν να προβάλουν τη δουλειά των προγραμματιστών και να τους φέρουν κοντά με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Το Google Developers Group Thessaloniki (GDG Thess) μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου devfest στην Ελλάδα (δείτε εδώ και εδώ), επανέρχεται με το πρώτο Developer Days event που σκοπό έχει να φέρει κοντά προγραμματιστές με εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν στα mobile και τα web apps.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις κεντρικούς άξονες:

  • Talks: Ομιλίες που αφορούν τις νέες τεχνολογίες και τη χρήση τους στην καθημερινή μας ζωή, παρουσιάσεις νέων προϊόντων από εταιρίες που θέλουν να προβληθούν και συνεδρίες με συγκεκριμένες οδηγίες για την ομαλή μετάβαση στο web και το mobile development.


  • Expo: Έκθεση στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας και να συνομιλήσουν με ανθρώπους που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.


  • Hack: Hackathon με ένα πολύ ωραίο event με θέμα τη γλώσσα προγραμματισμού Dart.


Εκτός από τους προγραμματιστές η έκθεση απευθύνεται και στον απλό geek που θέλει να δει από κοντά συσκευές όπως το OUYA και το Pebble και να γνωρίσει κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα. Το event θα πραγματοποιηθεί στις 20 και τις 21 Φεβρουαρίου και η είσοδος κοστίζει 15€ με την οποία παίρνουμε το πάσο για τα code labs της 20ης Φεβρουαρίου, ένα T-shirt της εκδήλωσης και το καλύτερο... ένα βιβλίο προσφορά του κορυφαίου εκδοτικού οίκου για θέματα τεχνολογίας O' Reilly.

Το Dr. Android ως media partner του event θα σας ενημερώνει τακτικά για τα νέα γύρω από το event, ενώ θα είμαστε εκεί και τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη σελίδα του devday.


[Ανανέωση]: Η ομάδα του GDG Thessaloniki κατάφερε και πάλι να κάνει τα μαγικά της. Το εισιτήριο τελικά θα είναι 10 ευρώ και γίνεται προσπάθεια για περαιτέρω μείωση, ενώ επίσης:

  • Όλοι οι συμμετέχοντες δικαιούνται ένα δωρεάν βιβλίο από το bookstore του O' Reilly!
  • Τα CodeLabs καθώς και το Hack-a-Thon θα είναι κατόπιν εγγραφής. 
  • Για updates σχετικά με τα εισιτήρια και τις εγγραφές σε CodeLabs και Hack-a-Thon να ελέγχεται συχνά το link της σελίδας μας (θα ανοίξουν πολύ σύντομα): http://devday.gdgthess.org/registrations/

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για την συμμετοχή στο DEVELOPER DAYS απαιτείται το να έχετε κάνει προεγγραφή (όταν ανοίξουν οι φόρμες) ... so be quick!

14 στο: "Το πρώτο 'Developer Days' έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 20 & 21 Φεβρουαρίου! [Ανανέωση]"