Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

MultiROM manager: Δοκιμάστε όποια ROM θέλετε χωρίς να απεγκαταστήσετε την προεγκατεστημένη


Σχεδόν κάθε εβδομάδα εμφανίζεται και μία καινούρια ROM που θέλω να δοκιμάσω στη συσκευή μου αλλά κάθε φορά σκέφτομαι πόσο κουραστικό είναι να κάνω backup και όλη τη διαδικασία από την αρχή. Ευτυχώς που υπάρχει το MultiROM, η recovery που παρουσιάσαμε παλαιότερα και μας επιτρέπει να εγκαθιστούμε νέες ROM στην εσωτερική μνήμη αλλά και σε USB στικάκι για να τις δοκιμάσουμε.

Το MultiROM λοιπόν ωρίμασε, υποστηρίζει πλέον το Nexus 4 και τα δύο μοντέλα του Nexus 7 (2012 και 2013) και εγκαθίσταται πλέον πανεύκολα με το MultiROM manager. Ξεχάστε μια για πάντα την ομολογουμένως μπελαλίδικη διαδικασία που είχαμε παρουσιάσει καθώς με το MultiROM manager όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Η εφαρμογή μας ενημερώνει άμεσα αν έχουμε εγκαταστήσει την κατάλληλη recovery, τον απαραίτητο πυρήνα και το MultiROM και αν όχι μπορούμε με ένα άγγιγμα να το κάνουμε. Διαθέτει επίσης και ενσωματωμένο downloader για το Ubuntu Touch αν θέλουμε να ξεφύγουμε τελείως από το Android, συνολικά λοιπόν είναι μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή για του flashaholics.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "MultiROM manager: Δοκιμάστε όποια ROM θέλετε χωρίς να απεγκαταστήσετε την προεγκατεστημένη"