Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Middle Manager of Justice: Το γραφείο διαχείρισης υπερηρώων χρειάζεται προϊστάμενο


Αν νομίζατε ότι οι υπερήρωες βασίζονται μόνο στις υπερφυσικές τους ικανότητες για να εντοπίσουν τον κίνδυνο και να σώσουν την ανθρωπότητα πλανάστε πλάνην οικτρά! Ένα ολόκληρο γραφείο βρίσκεται σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο για να τους ενημερώσει και να τους στείλει στις αποστολές τους.

Στο Middle Manager of Justice παίρνουμε στα χέρια μας τα ηνία ενός τέτοιου γραφείου, το οποίο καλούμαστε να φέρουμε στην παλιά του δόξα. Ξεκινάμε προσλαμβάνοντας υπερήρωες για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, τους οποίους πρέπει να εκπαιδεύσουμε, να εξοπλίσουμε αλλά και να παρηγορήσουμε όταν έχουν τα ψυχολογικά τους. Όπως όλοι οι υπάλληλοι έτσι και οι ήρωές μας, διαθέτουν τις καρτέλες με το προφίλ τους από το οποίο μπορούμε να ενημερωθούμε για την κατάστασή τους και να πράξουμε αναλόγως.


Κάθε καλός εργοδότης όμως πρέπει να δίνει και τις ανάλογες παροχές για να έχει τους υπαλλήλους του ευχαριστημένους, έτσι με τα χρήματα που βγάζουμε θα πρέπει να δημιουργήσουμε γυμναστήρια, χώρους αναψυχής, γραφείο πρώτων βοηθειών, χώρους ξεκούρασης και άλλους, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ψυχολογία των ηρώων μας.

Οι αποστολές εμφανίζονται στο χάρτη μαζί με το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι κάτοικοι της πόλης και μπορούμε να στείλουμε έναν ήρωα ή μια ολόκληρη ομάδα για να τα καταφέρουμε. Στον τόπο του εγκλήματος όπως καταλαβαίνετε πέφτουν οι ανάλογες "μάπες" και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα που αγοράζουμε για τους ήρωές μας.


Ένα τέτοιο γραφείο λοιπόν με τόσες πολλές υποχρεώσεις, έχει και άπειρα πράγματα για να ασχοληθούμε. Διαθέτει όμορφα γραφικά, έξυπνους διαλόγους και είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Πάρτε το λοιπόν στα χέρια σας και δημιουργήστε την απόλυτη επιχείρηση καταπολέμησης του εγκλήματος.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Middle Manager of Justice: Το γραφείο διαχείρισης υπερηρώων χρειάζεται προϊστάμενο"