Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Humble Bundle for PC and Android 8: Ακόμη εξι νέα παιχνίδια για το Android στην τιμή που θέλουμε


Θα έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα ότι επιμένουμε στις προσφορές του Humble Bundle απλά γιατί είναι αξεπέραστες. Κανένας άλλος δε δίνει ένα μάτσο παιχνίδια που παίζουν σε όλες τις πλατφόρμες και ταυτόχρονα επιτελεί κοινωνικό έργο βοηθώντας κοινωφελή ιδρύματα, με κόστος που επιλέγουμε εμείς.

Αυτή τη φορά το Humble Bundle διαθέτει "μία από όλα", με παιχνίδια διαφορετικών ειδών που παίζουν σε Windows, Mac, Linux και Android αλλά και online μέσω του Steam, τα συγκεκριμένα όμως είναι όλα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Περιλαμβάνει:

  • το Little Inferno, στο οποίο καλούμαστε να βγάλουμε τον πυρομανή από μέσα μας καίγοντας στον κλίβανο ότι βρίσκουμε μπροστά μας,
  • το Gemini Rue, όπου πρωταγωνιστούμε σε μία περιπέτεια μυστηρίου,
  • το Aaaa for Awesome, στο οποίο δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας στο Base Jumping και
  • το Jack Lumber, στο οποίο κόβουμε ξύλα σε στυλ Fruit Ninja.

Ξεπερνώντας το μέσο όρο παίρνουμε επίσης:

  • το Hero Academy, ένα σκάκι με προχωρημένες δυνατότητες (το οποίο είναι δωρεάν στο Play Store!!!) και
  • το Anomaly 2, το γνωστό tower offense παιχνίδι.


Στην πορεία θα προστεθούν και άλλα παιχνίδια για όσους ξεπέρασαν το μέσο όρο, ενώ διαθέσιμα είναι και τα soundtrack πολλών παιχνιδιών. Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε και την εφαρμογή του Humble Bundle από την οποία μπορούμε να διαχειριστούμε όλα μας τα παιχνίδια κατεβάζοντάς τα και κάνοντας update.

Η προσφορά τρέχει για τις επόμενες 13 ημέρες και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε από την επίσημη σελίδα του Humble Bundle.

0 στο: "Humble Bundle for PC and Android 8: Ακόμη εξι νέα παιχνίδια για το Android στην τιμή που θέλουμε"