Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Badland: Απόλυτος στόχος η επιβίωση


Τα παιχνίδια επιβίωσης έχουν μεγάλη πέραση στο Android από την εμφάνιση του Temple Run και μετά, έτσι πολλοί έσπευσαν να το μιμηθούν για να αποκτήσουν λίγη από τη δόξα του. Πάντα υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις μία εκ των οποίων είναι το Badland.

Στο Badland προσπαθούμε να σώσουμε τον κάτοικο ενός πολύ επικίνδυνου δάσους ο οποίος στο ταξίδι του προς την επιβίωση θα συναντήσει ένα σωρό παγίδες και επικίνδυνα εμπόδια που θα προσπαθήσουν για το αντίθετο. Σκοπός είναι να τον κρατήσουμε πάσει θυσία εντός της οθόνης χρησιμοποιώντας τη μία και μοναδική κίνηση που έχουμε στη διάθεσή μας, την αιώρηση. Αγγίζοντας την οθόνη ο φίλος μας πηγαίνει προς τα επάνω και αφήνοντάς τη, πέφτει και πάλι στο έδαφος. Απλό στο χειρισμό αλλά με τέτοιες παγίδες... δύσκολο.


Πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι κατασκευασμένο από αναξάρτητη εταιρία παραγωγής που προσφέρει τα τρία βασικά στοιχεία που σε κάνουν να κολλάς, τον απλό χειρισμό, τα προσεγμένα physics και την όμορφη παρουσίαση. Με περισσότερες από 80 πίστες αλλά και multiplayer mode, το κόλλημα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο. Τέτοιου είδους παιχνίδια βέβαια είναι συνήθως δωρεάν και έτσι το Badland δε σπάει ούτε αυτό τον κανόνα.

Θα το βρείτε στο Play Store.

0 στο: "Badland: Απόλυτος στόχος η επιβίωση"