Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

HTC FootballFeed: Η επίσημη εφαρμογή της HTC για το Champion's League και το Europa League στο Android


Η HTC από πέρυσι είναι μέγας χορηγός των διοργανώσεων της UEFA καθώς το HTC One είναι το επίσημο smartphone του Champion's League και του Europa League. Θα ήταν λοιπόν οξύμωρο αν δε χρησιμοποιούσε την τεχνογνωσία της πάνω στο αντικείμενο για να δημιουργήσει κάτι σχετικό και τα κατάφερε με το HTC FootballFeed.


Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία καλύπτει τα πάντα γύρω από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων προσφέροντας ενημέρωση για τις τελευταίες ειδήσεις των ομάδων, ζωντανή κάλυψη των αγώνων, αναλύσεις μετά τη λήξη του ματς και βαθμολογίες, όλα μέσω της επίσημης σελίδας της UEFA. Μπορούμε επίσης να αποθηκεύσουμε στο ημερολόγιο τα παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν και να διαμορφώσουμε σε προσωπικό επίπεδο την εφαρμογή για να παρακολουθούμε μόνο αυτά που μας ενδιαφέρουν.Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του είναι ότι δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να προτείνουν τις βελτιώσεις που θα ήθελαν δουν στο μέλλον, οι οποίες μετά από ψηφοφορία θα ενσωματώνονται στην εφαρμογή!

Ειδικά για εμάς στην Ελλάδα που το ποδόσφαιρο είναι πάθος, το HTC FootballFeed θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store.

0 στο: "HTC FootballFeed: Η επίσημη εφαρμογή της HTC για το Champion's League και το Europa League στο Android"