Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Sofascore: Εξαιρετική εφαρμογή livescore για φιλάθλους και... κουμαρτζήδες


Σα λαός οι Έλληνες αγαπάμε ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο και από τότε που μπήκε το στοίχημα στη ζωή μας (το λεγόμενο κουμάρι), μια πλήρης εφαρμογή είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία. Γνωρίστε λοιπόν το Sofascore, την κορυφαία ίσως εφαρμογή για τον ομαδικό αθλητισμό στο Android.

Η διαφορά του Sofascore με το Betscores το οποίο χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα, είναι ότι μπορεί να σε βάλει στο κλίμα του αγώνα ακόμα και αν δεν το βλέπεις στην τηλεόραση! Ανοίγοντάς το θα δούμε άμεσα τα σημερινά παιχνίδια, τα παιχνίδια που παίζονται αυτή την ώρα (Live), αλλά και αυτά που έχουμε σημειώσει ως αγαπημένα. Μπορούμε να σημειώσουμε τις αγαπημένες μας ομάδες για να τις παρακολουθούμε και να γνωρίζουμε πότε παίζουν και με ποιον, ενώ έχουμε επίσης τη δυνατότητα να σημειώσουμε και μία συγκεκριμένη συνάντηση που μας ενδιαφέρει, όπως για παράδειγμα το "Ρεάλ - Μπαρτσελόνα".

Το μεγάλο προσόν του Sofascore είναι η κάλυψη των αγώνων. Οι πληροφορίες ξεκινούν πριν καν αρχίσει το ματς καθώς μας προσφέρονται:

  • ένας μέσος όρος των ποσοστών στο στοίχημα,
  • ψηφοφορία χρηστών για την έκβαση του αγώνα από τη σελίδα της εφαρμογής,
  • η προϊστορία των δύο ομάδων και
  • τα προηγούμενα και επόμενα παιχνίδια τους.


Έχουμε λοιπόν κατ' αρχάς μία καλή προεργασία για τους λάτρεις του στοιχήματος. Αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα, έχουμε πλέον στη διάθεσή μας:

  • τις ενδεκάδες και το στήσιμο της ομάδας, 
  • τη βαθμολογία των ομάδων που αγωνίζονται και
  • τις κυριότερες λεπτομέρειες του αγώνα (γκολ, κάρτες και αλλαγές).Δε φτάσαμε ακόμα στο καλύτερο! Μόλις μπει κάποιο γκολ, τα τσακάλια του Sofascore ψάχνουν και βρίσκουν το στιγμιότυπο στο YouTube και μας το προσφέρουν με το πάτημα ενός κουμπιού. Φυσικά αυτό ισχύει μόνο σε μερικούς αγώνες και όχι σε όλους.


Κατά τα άλλα είναι μία πολύ σύγχρονη εφαρμογή η οποία θυμίζει τις εφαρμογές της Google, είναι γρήγορη και σχετικά απλή για όσα προσφέρει, διαθέτει ένα σωρό άλλα αθλήματα για να παρακολουθήσουμε και το κυριότερο, θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store. Ιδανική για όσους ακούν τους αγώνες από το ραδιόφωνο.

2 στο: "Sofascore: Εξαιρετική εφαρμογή livescore για φιλάθλους και... κουμαρτζήδες"