Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Pulse: Μπείτε στο ρυθμό με ένα πρωτότυπο παιχνίδι μουσικής


Τα παιχνίδια που έχουν ως θέμα τους τη μουσική έχουν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Τα αφομοιώνουμε ευκολότερα και μας κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον καθώς όπως και να το κάνουμε, η μουσική είναι στη ζωή μας. Μία έξυπνη και πρωτότυπη υλοποίηση είναι και το Pulse, ένα παιχνίδι που παντρεύει τέλεια το ρυθμό με το multitouch των συσκευών μας.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι παίξουμε τις νότες των τραγουδιών, ακολουθώντας έναν παλμό (pulse) ο οποίος κινείται με βάση τη μουσική. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι, καθώς ακόμα και αν έχεις καλή σχέση με το ρυθμό γενικότερα, οι νότες κινούνται σαν πλανήτες επάνω σε μία συγκεκριμένη τροχιά! Όσο προχωράμε στο παιχνίδι οι πίστες γίνονται ακόμα δυσκολότερες οπότε μην κάνετε το λάθος να κοκορευτείτε στην αρχή. Διαθέτει σχεδόν μία ώρα μουσικής διαφόρων τύπων η οποία θα αυξηθεί στο μέλλον, καθώς οι δημιουργοί του υπόσχονται πληθώρα αναβαθμίσεων.Το εξαιρετικό στοιχείο του Pulse είναι ότι σου δίνει την εντύπωση πως παίζεις ένα μουσικό όργανο, χωρίς όμως να το έχεις μπροστά σου! Σε βάζει σε ένα ρυθμικό κόσμο όπου δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέραν της οθόνης, καθώς μόλις ξεκινήσεις ένα τραγούδι δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από την οθόνη τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει.

Θα το βρείτε με 2.25€ στο Play Store, αλλά και για μία μέρα ακόμη σε όποια τιμή θέλετε στο Humble Bundle αυτής της εβδομάδας.

0 στο: "Pulse: Μπείτε στο ρυθμό με ένα πρωτότυπο παιχνίδι μουσικής"