Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Humble Bundle with Android 7: Νέο πακέτο παιχνιδιών σε φιλική τιμή


Δεν πέρασε πολύς καιρός από το δεύτερο πακέτο παιχνιδιών για φορητές συσκευές και το Humble Bundle επιστρέφει σε αυτό που μας έχει συνηθίσει από την πρώτη μέρα δημιουργίας του. Το Humble Bundle 7 έφτασε και περιλαμβάνει ένα σωρό παιχνίδια για όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου και του Android.

Για τις επόμενες ημέρες έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε το Anodyne, το Incredipede, το Greed Corp και το Ticket to Ride με όσα χρήματα θέλουμε και να τα παίξουμε σε Android, Linux, Mac και Windows, ενώ αν ξεπεράσουμε το μέσο όρο παίρνουμε επίσης το Bard's Tale αλλά και το Worms Reloaded. Τα παιχνίδια συνοδεύονται από τα soundtrack τους, ενώ όπως μας συνηθίζει το Humble Bundle θα προστεθούν και άλλοι τίτλοι τις επόμενες ημέρες για όσους ξεπέρασαν το μέσο όρο.

Να πούμε ξανά ότι τα παιχνίδια είναι DRM free, μπορούμε δηλαδή ελεύθερα να τα μοιραστούμε με τους φίλους μας και ότι εκτός από τους δημιουργούς τους βοηθάμε και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Δείτε το βίντεο παρακάτω για να πάρετε μια γεύση και μην ξεχνάτε ότι τα παιχνίδια που αγοράζουμε από εδώ αναβαθμίζονται μόνο από την εφαρμογή του Humble Bundle.

Θα τα βρείτε όλα στην επίσημη σελίδα του Humble Bundle.

0 στο: "Humble Bundle with Android 7: Νέο πακέτο παιχνιδιών σε φιλική τιμή"