Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Dead Trigger 2: Ο πόλεμος με τα ζόμπι συνεχίζεται


Η σφαγή των ζόμπι συνεχίζεται στην επιστροφή του εξαιρετικού Dead Trigger στο Android. Αυτη τη φορά τα ζόμπι έχουν βγει βγει από το εμπορικό κέντρο (του πρώτου μέρους) και έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Πρέπει λοιπόν να πολεμήσουμε στο πλευρό της "Αντίστασης" για να σώσουμε τη Γη.

Με εκπληκτικά γραφικά, ακόμα περισσότερα όπλα, νέες πίστες και καινούρια ζόμπι, το Dead Trigger 2 είναι ένα από τα καλύτερα FPS παιχνίδια που έχουμε δει στο Android. Αν και το σενάριο είναι κλασσικό: "Πάρε ένα όπλο και ξεκίνα να παίρνεις κεφάλια", η Madfinfer Games δημιουργός του παιχνιδιού, μας ενημερώνει ότι το σενάριο διαδραμματίζεται σε πραγματικό χρόνο και αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού του κάθε παίκτη.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι το κρυσφήγετό μας (Hideout), μέσα στο οποίο θα γνωρίσουμε το υπόλοιπο team που μας υποστηρίζει και μας προμηθεύει με όπλα και άλλα καλούδια. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και νέους τρόπους χειρισμού στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η υποστήριξη gamepad μέσω USB.

Μην περιμένετε λοιπόν, καταβάστε το δωρεάν στο Play Store.0 στο: "Dead Trigger 2: Ο πόλεμος με τα ζόμπι συνεχίζεται"