Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Τα μαθήματα Android development για ενδιάμεσους χρήστες ξεκινάνε! Πρώτο μέρος: Εισαγωγή στο Android Studio


Εσείς το ζητήσατε και μόλις έφτασε! Τα μαθήματα Android development για ενδιάμεσους χρήστες ξεκινάνε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρέθηκε ένας άνθρωπος με μεράκι και όρεξη για να μας βάλει στο κλίμα του Android development με το σωστό τρόπο.

Ο +Χρήστος Τριανταφύλλης (clepto) είναι 18 χρονών, σπουδάζει Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και ασχολείται με τον προγραμματισμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πάνω από όλα όμως θέλει να προσφέρει απλόχερα (και δωρεάν) τη γνώση του και έτσι θα μας παρουσιάσει μία σειρά βίντεο μαθημάτων δημιουργίας Android εφαρμογών μέσω του Android Studio.

Τα μαθήματα απευθύνονται στους ενδιάμεσους χρήστες, θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε τουλάχιστον τα βασικά της Java για να τα παρακολουθήσετε. Το περιβάλλον που προγραμματίζει ο Χρήστος είναι το Linux, δεν έχει όμως καμία διαφορά με τα Windows εφόσον χρησιμοποιείτε το Android Studio. Ετοιμαστείτε λοιπόν να δείτε το πρώτο βίντεο με θέμα την παρουσίαση του  Android Studio αλλά και τον τρόπο για να ξεκινήσουμε την πρώτη μας εφαρμογή.Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ το Χρήστο για την προσπάθεια που καταβάλλει για την ολοκλήρωση αυτής της σειράς μαθημάτων.

13 στο: "Τα μαθήματα Android development για ενδιάμεσους χρήστες ξεκινάνε! Πρώτο μέρος: Εισαγωγή στο Android Studio"