Tο νέο Nexus 7 έρχεται στην Ελλάδα από 20 Σεπτεμβρίου στα 249 ευρώ!


Η Westnet Distribution AE, μέλος του ομίλου Γερμανού (κοινώς καταστήματα Public για εμάς τους fan της τεχνολογίας) πρωτοπορεί και μας εκπλήσσει φέρνοντας το νέο Nexus 7 στην Ελλάδα, πολύ γρήγορα σε σχέση με την παγκόσμια κυκλοφορία του και επιτέλους σε... "κανονική" τιμή!

Μετά την επίσημη παρουσίαση του Nexus 7 2013 στη ΔΕΘ, σε συνεργασία με την ομάδα Google Developers Group της Θεσσαλονίκης, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το νέο Nexus 7 θα πωλείται από τις 20 Σεπτεμβρίου (την ερχόμενη Παρασκευή δηλαδή) σε όλα τα μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και σε επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας. Η... προτεινόμενη λιανική τιμή είναι τα 249 ευρώ για το μοντέλο WiFi 16GB και τα 379 ευρώ για αυτό με WiFi / 4G 32GB! Όχι και άσχημα έτσι;

Σημειώστε ότι η Westnet έχει αναλάβει την αντιπροσωπεία / διανομή των Asus, HP, Lenovo, LG, Phillips, Samsung και άλλων εταιριών, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε και άλλες συσκευές να έρχονται γρηγορότερα στην ελληνική αγορά.


Ακολουθεί το δελτίο τύπου για τους λάτρεις της λεπτομέρειας:

"Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου - Η Westnet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development, πρωτοπορεί και πάλι φέρνοντας αποκλειστικά στην ελληνική αγορά το νέο Google Nexus 7 by ASUS. Μάλιστα, οι επισκέπτες της ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τη συσκευή και να παρακολουθήσουν σχετική παρουσίαση του προϊόντος από την ομάδα Google Developers Group Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Ανταποκρινόμενη στην τεράστια αποδοχή που γνώρισε το Google Nexus 7 by ASUS με χιλιάδες πωλήσεις στην ελληνική αγορά , 7 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και συνεχείς διακρίσεις (Tablet of the year & Best Mobile Tablet) η Google σε συνεργασία με την ASUS προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω αναβαθμίζοντας τα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς tablet. H Westnet το φέρνει στους Έλληνες λάτρεις της τεχνολογίας στις 20 Σεπτεμβρίου, λίγες εβδομάδες μόνο μετά το παγκόσμιο λανσάρισμά του.

Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει  λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για δουλεία ή διασκέδαση παντού και κάθε στιγμή.  Ζυγίζοντας λιγότερο και από ένα κουτάκι αναψυκτικό το νέο Google Nexus είναι πραγματικό συνώνυμο της έννοιας της φορητότητας.

Με οθόνη 7’’ IPS Full HD (1920 x 1200), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels το καινούριο Nexus αναβαθμίζει πραγματικά την εμπειρία της εικόνας και ικανοποιεί τόσο τους οπαδούς των παιχνιδιών και της φωτογραφίας, όσο και τους λάτρεις των ταινιών.

Παράλληλα, με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια,  στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση 4G LTE για ταχύτατη πρόσβαση στο internet απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.
Τέλος, είναι το πρώτο tablet το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και εξασφαλίζει έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας.

Το νέο Nexus 7 είναι ένα μικρό, ισχυρό tablet που «ενσαρκώνει» την τελευταία τεχνολογία και με το οποίο μπορείς να παίξεις, να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο, να μοιραστείς, να δεις, να ανακαλύψεις, να διαβάσεις, να χαλαρώσεις και να μεταφέρεις παντού μαζί σου κάθε τι που αγαπάς.

Από 20 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Google Nexus 7 by ASUS μέσα από όλα τα μεγάλα δίκτυα καταστημάτων λιανικής και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, με διανομή της Westnet Distribution.
H τιμή της νέας ταμπλέτας παραμένει ένα από τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, καθώς θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή 249€ για την έκδοση των 16GB Wi-Fi και 379€ για τη έκδοση των 32GB Wi-Fi & 4G.

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Asus, HP, Lenovo, LG, Philips, Samsung κ.α."

Σχόλια

  1. Polu kali timi gia to 32gb 4g an baleis oti 330 exei to 32gb wifi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερώτηση υπάρχει και στην έκδοση 32 GB χωρίς 4G γιατί το βρήκα στο e-shop.gr στην τιμή 309€ όπως είπα μόνο 32GB όχι 4G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια ελληνική παρουσίαση της συσκευής ;)

    http://youtu.be/k7DDotaR3vw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελληνικη εκδοση υπαρχει? η πως γυρναει απο αγγλικα σε ελληνικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter