Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Botifier: Οι ειδοποιήσεις του κινητού σου, στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου!


Το νέο κέντρο ειδοποιήσεων που ενσωματώθηκε στο Android 4.3 είναι πραγματικά εκπληκτικό και δίνει νέα τροφή στους προγραμματιστές για να προχωρήσουν ακόμα πιο πολύ τις εφαρμογές τους. Το είδαμε στην πράξη με το Moto X αλλά και το Active Notifications, ετοιμαστείτε όμως για κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Το Botifier χρησιμοποιεί το νέο σύστημα ειδοποιήσεων για να τις προβάλει στο... ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μας την ώρα που οδηγάμε!

"Ασφαλής οδήγηση version 2.0" λοιπόν, καθώς με το Botifier δε χρειάζεται να κοιτάξουμε την οθόνη μας όταν κάποιος μας καλεί ή μας έχει στείλει ένα SMS. Συνδέοντας τη συσκευή μας μέσω Bluetooth με το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου (θα πρέπει να υποστηρίζει το πρωτόκολλο AVRCP 1.3) μπορούμε να δούμε εκεί ή ακόμα καλύτερα να ακούσουμε (!!!) την ειδοποίηση από τα ηχεία του αυτοκινήτου μας.

Αφού γίνει  η σύνδεση κάθε νέα ειδοποίηση θα εμφανίζεται ως εξής:

Τίτλος: Η ειδοποίηση
Καλλιτέχνης: Η εφαρμογή από την οποία προήλθε
Άλμπουμ: Εμφανιζόμενο κείμενο

Για παράδειγμα αν μας έρθει ένα SMS η ειδοποίηση θα είναι:

Τίτλος: 1 νέο μήνυμα
Καλλιτέχνης: Μηνύματα SMS
Άλμπουμ: Γεια σου φιλαράκι. Θα πάμε για καφέ σήμερα με τα...

Μπορούμε να αυξήσουμε το εμφανιζόμενο κείμενο για να φαίνεται ολόκληρο, μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τη σειρά εμφάνισης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα όπως είπαμε να ενεργοποιήσουμε το TTS για να μας το διαβάζει κιόλας. Δεν ξέρουμε αν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα καθώς δεν έχουμε συσκευή για να το δοκιμάσουμε αλλά αξίζει η προσπάθεια μιας και η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Θα το βρείτε στο Play Store.

0 στο: "Botifier: Οι ειδοποιήσεις του κινητού σου, στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου!"