Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

AntTek explorer: Για όσους ψάχνουν έναν όμορφο αλλά και γρήγορο file explorer


Μία από τις σημαντικότερες εφαρμογές στο Android είναι σίγουρα ένας καλός file manager και με το καλός εννοούμε ότι πρέπει να έχει πολλές δυνατότητες, να είναι γρήγορος και ευχάριστος στο μάτι. Βλέπετε ακόμα και ο κορυφαίος ES File Explorer δε... βλέπεται και αυτό έρχεται να αλλάξει ο AntTek Explorer.

Το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις μόλις τον χρησιμοποιήσεις είναι η εμφάνιση με το καθαρό περιβάλλον και τα πολύ προσεγμένα του εικονίδια, ενώ και από... άνεση δεν πάει πίσω καθώς είναι φτιαγμένος στα πρότυπα του Holo UI και έτσι μοιάζει πολύ σε συμπεριφορά με όλες τις εφαρμογές της Google.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

  • η πολύ χρήσιμη πλαϊνή μπάρα με όλες τις συντομεύσεις,
  • το διπλό πάνελ για εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ των φακέλων,
  • ο media player,
  • η σύνδεση με τοπικά και cloud δίκτυα (Box, Dropbox, Drive κλπ.), 
  • η κατηγορία "My Library" η οποία μας προσφέρει τα σημαντικότερά μας αρχεία ανά είδος (εικόνες, βίντεο, βιβλία κλπ.) και
  • η δυνατότητα διαχείρισης φακέλων με δικαιώματα διαχειριστή (root)Πέραν όλων αυτών ο AntTek Explorer δεν υστερεί ούτε σε ταχύτητα και είναι σίγουρο ότι αξίζει μία ευκαιρία στη συσκευή μας. Είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση οπότε συγχωρήστε τα όποια μικρολαθάκια του και προς το παρόν διατίθεται μόνο μέσω του νήματός του στο XDA.

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store.

2 στο: "AntTek explorer: Για όσους ψάχνουν έναν όμορφο αλλά και γρήγορο file explorer"