Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Rymdkapsel: Χτίσε τη βάση σου και επιβίωσε από τις επιθέσεις σε ένα εξαιρετικό strategy game


Είναι λίγα τα παιχνίδια που τα ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή και το Rymdkapsel ανήκει στην κατηγορία αυτή. Δε γίνεται αλλιώς όταν το ίδιο παιχνίδι συνδυάζει τη δημιουργική κατασκευή μιας αποικίας με κομμάτια Tetris, το tower defense παιχνίδι και τη ρετρό εμφάνιση. Κουφαθήκατε; Και πού να το παίξετε.

Βρισκόμαστε στο διάστημα διαθέτοντας μόνο μερικούς πόρους για να ξεκινήσουμε την αποικία μας με τη βοήθεια δύο μοναχικών τύπων. Έχουμε στη διάθεσή μας κομμάτια Tetris με τα οποία μπορούμε να μεγαλώσουμε τη βάση μας, όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην τοποθέτησή τους. Μπορούμε να επιλέξουμε την ιδιότητα που θα έχει το κάθε κομμάτι που κρατάμε στα χέρια μας και να δημιουργήσουμε από απλούς διαδρόμους, έως κήπους, εργοστάσια, θαλάμους αναπαραγωγής, θέσεις μάχης και άλλα. Όλα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, οπότε μη σνομπάρετε κανένα! Το κακό είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο αυτό. Κάθε λίγο αρχίζουν οι επιθέσεις τις οποίες πρέπει να αποκρούσουμε για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της αποικίας, οπότε μόλις ακουστεί ο συναγερμός, στείλτε άμεσα τους κατοίκους σε θέσεις μάχης.


Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής που θα παίξετε στο Android και χρειάζεται ταχύτητα, σκέψη και συντονισμό στις κατασκευές μας για να επιβιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Το παιχνίδι τελειώνει όταν αφανιστούν οι κάτοικοι και ξεκινάμε από την αρχή. Είναι ιδανικό για δημιουργικές ώρες χαλάρωσης και μπορείτε να το αποκτήσετε με 3.59 ευρώ στο Play Store.

3 στο: "Rymdkapsel: Χτίσε τη βάση σου και επιβίωσε από τις επιθέσεις σε ένα εξαιρετικό strategy game"