Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Pac-man ROM: Η απόλυτη ROM διαθέτει τα feature όλων των υπολοίπων!


Από τη στιγμή που θα κάνουμε root στη συσκευή μας, μία από τις πρώτες σκέψεις που τριγυρνάει στο μυαλό μας είναι αν αξίζει να αλλάξουμε ROM και φυσικά ποια θα επιλέξουμε. Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στα πλεονεκτήματα των custom ROM όμως μιλήσαμε μόνο για το σύνολό τους. Κάθε ROM έχει και τα δικά της πλεονεκτήματα, τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά και τα δικά της προβλήματα. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν και οι δημιουργοί της PAC-man ROM οι οποίοι απλά συνδύασαν τις τρεις κορυφαίες ROM σε μία!

PAC σημαίνει (P)aranoidAndroid + (A)OKP + (C)yanogenMod και όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για την απόλυτη ROM που συνδυάζει τα πάντα. Ποιος δε θα ήθελε να έχει στη συσκευή του ταυτόχρονα:

  • τη σταθερότητα, τα theme, και το DSP Equalizer της CyanogenMod, 
  • μαζί με τα Ribbon, τα custom toggle και τη ROM control της AOKP, 
  • αλλά και το Halo με το Hybrid Mode της ParanoidAndroid;Φυσικά και οι δημιουργοί της PAC-man ROM έχουν κάνει τις δικές τους αλλαγές με σημαντικότερη ίσως το PAC in Black, ένα μαύρο theme για τη ROM. Θα αναρωτιέστε κάθε πότε αναβαθμίζεται και η απάντηση είναι ότι ήδη άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτες nightly με Android 4.3! Το team πίσω από τη ROM είναι αρκετά μεγάλο, έτσι και οι συσκευές για τις οποίες κατασκευάζεται έχουν φτάσει αισίως τις 120!

Γιατί λοιπόν να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε τρεις ROM ενώ μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα; Δοκιμάστε τη κατεβάζοντάς την από την επίσημη σελίδα της.

18 στο: "Pac-man ROM: Η απόλυτη ROM διαθέτει τα feature όλων των υπολοίπων!"