Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Flick Tennis: Το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι τέννις στο Android


Σε όσα αθλητικά παιχνίδια έχουμε παίξει μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα σε παιχνίδια τέννις, έχουμε συνηθίσει να διαλέγουμε ένα συγκεκριμένο παίκτη (το Nadal) και να ξεκινάμε την κατάκτηση όλων των Grand Slam, σωστά; Τι θα λέγατε για ένα εναλλακτικό, πρωτότυπο παιχνίδι που συνδυάζει μια ωραία ιστορία γραμμένη σε comic, με άγνωστους πρωταγωνιστές και άπειρο τέννις; Αυτό είναι το Flick Tennis και η ιστορία του Kevin ο οποίος κάνει τα πρώτα του ερασιτεχνικά βήματα στο χώρο του αθλήματος.

Κάθε αγώνας είναι και μια προσωπική ιστορία του Kevin την οποία μπορούμε να διαβάσουμε πριν αγωνιστούμε σε μερικές σελίδες comic. Κερδίζοντας τους αγώνες, ξεδιπλώνουμε και τη ιστορία των 11 κεφαλαίων αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτό. Αν δε μας ελκύει το Story Mode, υπάρχουν φυσικά και τα Exibition παιχνίδια για χαλαρά ματσάκια αλλά εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στο φοβερό multiplayer με το οποίο μπορούμε να κοντράρουμε τους φίλους μας στη μισή οθόνη της συσκευής.
Ο χειρισμός του είναι απλός και ιδιαίτερα φυσικός. Χτυπάμε το μπαλάκι με gesture από τον παίκτη μας προς το σημείο που θέλουμε να πάει ενώ διαθέτει όλων των ειδών τα χτυπήματα. Μπορούμε να κάνουμε drop, lob και slice shot, ενώ δε χρειάζεται να ανησυχούμε να την κίνηση του παίκτη ο οποίος αποφασίζει μόνος του για την κίνησή του.

Τα γραφικά του είναι όμορφα και 3D, θα μπορούσαν ίσως να είναι και καλύτερα αλλά είναι πραγματικά το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι τέννις που έχουμε δει. Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος καθώς μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store.

1 στο: "Flick Tennis: Το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι τέννις στο Android"