Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Cheapcast: Μετατρέψτε οποιαδήποτε Android συσκευή σε Chromecast!


Στην εκδήλωση παρουσίασης του Android 4.3 η Google μας έδειξε και το Chromecast, μία πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή την οποία συνδέουμε στην τηλεόρασή μας και μπορούμε να προβάλουμε σε αυτή περιεχόμενο από εφαρμογές όπως το YouTube ή το Play Music. Δεν πέρασε πολύς καιρός και στο Play Store εμφανίστηκε το Cheapcast, μία εφαρμογή που μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε Android συσκευή σε Chromecast!

Εγκαθιστώντας το Cheapcast σε δύο συσκευές στη συσκευή που θέλουμε να στείλουμε περιεχόμενο, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε ως Chromecast, ακριβώς όπως γίνεται με την πραγματική συσκευή. Το φοβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι αν διαθέτουμε ήδη κάποιο Android στικάκι για την τηλεόρασή μας, δε θα χρειαστεί να αγοράσουμε το Chromecast γιατί πλέον θα μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά.

Η εφαρμογή είναι ακόμη σε beta στάδιο και θα πρέπει να περιμένετε κάποια προβληματάκια, λειτουργούν το YouTube και το Play Music αλλά όχι οι καρτέλες του Chrome, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τη δουλειά που γίνεται από τους προγραμματιστές της ClockworkMod και της CyanogenMod προς την πλήρη απελευθέρωση του Chromecast τότε να είστε σίγουροι ότι θα το χρειαστείτε στο μέλλον.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store, αλλά και στο νήμα του στο XDA.

Δείτε τις δυνατότητες του Chromecast:


και ένα demo από το Cheapcast:

0 στο: "Cheapcast: Μετατρέψτε οποιαδήποτε Android συσκευή σε Chromecast!"