Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

CallHeads: Μην αφήνετε τα τηλεφωνήματα να σας διακόψουν από τη δουλειά σας


Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές που απλά εμφανίζουν μία ειδοποίηση στη notification bar, η εφαρμογή κλήσεων μας ενημερώνει με ένα full screen popup παράθυρο, το οποίο καλύπτει οτιδήποτε κάνουμε εκείνη τη στιγμή. Εκνευριστικό θα έλεγα! Το πρόβλημα έρχεται να λύσει το Callheads, με το οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας πριν αποδεχτούμε (ή όχι) την κλήση.

Επηρεασμένο από το Chatheads του Facebook, το Callheads εμφανίζει μία κυκλική ειδοποίηση με πληροφορίες του ανθρώπου που μας καλεί. Για να απαντήσουμε την κλήση σέρνουμε την ειδοποίηση προς τα δεξιά, αριστερά ή κάτω, όπως θα κάναμε με την προεγκατεστημένη λειτουργία κλήσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως μπορούμε να αγνοήσουμε την ειδοποίηση και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, όπως για παράδειγμα να τελειώσουμε το SMS που γράφαμε.  Μπορούμε να τη μετακινήσουμε στο πλάι για να βλέπουμε καλύτερα την εφαρμογή που χρησιμοποιούμε και να είμαστε πλέον σίγουροι ότι κανείς δε θα μας διακόψει την ώρα που τραβάμε ένα βίντεο (αυτό και αν είναι σπαστικό).


Έτσι την επόμενη φορά που θα σας καλέσει κάποιος με τον οποίο δε θέλετε να μιλήσετε, μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνο να καλεί αλλά να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή κανονικά.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "CallHeads: Μην αφήνετε τα τηλεφωνήματα να σας διακόψουν από τη δουλειά σας"