Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Bloop: Ένα απλό multiplayer παιχνίδι που προκαλεί τρελό κόλλημα!


Δε χρειάζεται να φτιάξεις ένα πολύπλοκο παιχνίδι για να γίνει επιτυχία στο Android, αρκεί να έχεις μια πολύ καλή ιδέα και το Bloop είναι ένα φοβερό παράδειγμα για τους επίδοξους προγραμματιστές.

Το Bloop παίζεται με δύο έως τέσσερις παίκτες και σκοπός του είναι να τεστάρει τα αντανακλαστικά μας και να μας κάνει να τσακωθούμε (Χαχαχα!). Κάθε παίκτης έχει το δικό του χρώμα και στην οθόνη εμφανίζονται τετράγωνα τεσσάρων χρωμάτων τα οποία πρέπει να πατήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Αυτός που θα μαζέψει τα περισσότερα κερδίζει!

Πως όμως το Bloop καταλαβαίνει ποιο δάχτυλο ανήκει σε κάθε παίκτη; Δεν το καταλαβαίνει, οπότε ακόμα και αν ο αντίπαλος πατήσει τα δικά μας χρώματα οι κερδισμένοι είμαστε εμείς. Οι πίστες του είναι μικρές και προσφέρουν σφηνάκια διασκέδασης στην παρέα, τα οποία γρήγορα θα βαρεθούμε αλλά είναι ένα πρώτης τάξεως παιχνίδι για το φάκελο "Επιτραπέζια παιχνίδια" που έχουμε κάνει στο tablet μας.

Το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή καθώς θεωρούμε ότι ένα τόσο απλό παιχνίδι δε θα έπρεπε να πωλείται. Θα το βρείτε λοιπόν με 0.71 ευρώ στο Play Store.

3 στο: "Bloop: Ένα απλό multiplayer παιχνίδι που προκαλεί τρελό κόλλημα!"
 1. Πλάκα έχει το παιχνιδάκι πάντως.

  Off-Topic :(

  http://sakisprohd.blogspot.gr/2013/08/blog-post_23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με ξενερωσες τώρα. Ξεκινά από την αρχή σε κανένα μήνα που θα έχεις καθαρό μυαλό.

   Διαγραφή
  2. Λογικά ναι σε κανά μήνα θα ξεκινήσω πάλι αλλά κάτι πιο απλό.Δεν μπορώ να ξαναρχίσω κάτι τόσο μεγάλο.Είδωμεν.Πάντως πήρα μεγάλη πίκρα.Και δεν ήταν στην αρχή της ανάπτυξης που εντάξει θα μπορούσες να το μπαλώσεις το θέμα.Ήταν σχεδόν στο τέλος που κάθεσαι και απολαμβάνεις το αριστούργημα σου και είσαι έτοιμος να το δώσεις στο λαό.Τέλος πάντων,θα κάτσω να φτιάξω κανά kernel για το ρημάδι μου τώρα και όταν καθαρίσει ο εγκέφαλος μου θα σκεφτώ καμιά πιασάρικη ιδέα πάλι.Βασικά σκεφτόμουν κάτι σε Top-Down Shooter.

   Διαγραφή