Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Assistive Zoom: Επιτέλους zoom με το ένα χέρι στο Android


Όσο προηγμένα και να είναι τα smartphone σήμερα, δεν παύουν να είναι τηλέφωνα και τα τηλέφωνα έχουν φτιαχτεί για χειρισμό με το ένα χέρι. Όλες οι λειτουργίες τους έχουν σχεδιαστεί με αυτό τον τρόπο εκτός από μία, το zoom. Δοκιμάστε να κάνετε zoom στις φωτογραφίες ή τους χάρτες και θα δείτε ότι είναι πρακτικά αδύνατο με το ένα χέρι, εκτός και αν είστε ο άνθρωπος λάστιχο.

Το Assistive zoom είναι μία εφαρμογή που έρχεται να λύσει το πρόβλημα, με έναν πολύ απλό και ευέλικτο τρόπο. Ενεργοποιώντας τη θα μας εμφανίσει ένα κουμπί στην άκρη της οθόνης από το οποίο σπρώχνοντας προς τα πάνω ή προς τα κάτω μπορούμε να κάνουμε zoom και unzoom.

Κρατώντας το κουμπί για λίγα δευτερόλεπτα μπορούμε να το κρύψουμε, να του αλλάξουμε πλευρά αλλά και να μπούμε στο μενού των ρυθμίσεων όπου έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε το εικονίδιο στα μέτρα μας και να αλλάξουμε την ταχύτητα του zoom.

Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, λειτουργεί μόνο σε rooted συσκευές και μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Play Store, ενώ υπάρχει και μία έκδοση στα 0,79€ με επιπλέον χαρακτηριστικά.

0 στο: "Assistive Zoom: Επιτέλους zoom με το ένα χέρι στο Android"