Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Strategy & Tactics WWII: Ολίγον από Risk και Civilization στο Android


Τα επιτραπέζια παιχνίδια στο Android εξελίσσονται σε μεγάλη λατρεία λόγω της οθόνης αφής και το Strategy & Tactics: WWII, δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα παιχνίδι με θέμα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και gameplay εμπνευσμένο από το Risk (α ρε Καμτσάτκα) και το Civilization, δεν μπορεί παρά να είναι μια κολλητική επιτυχία.

Μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε επικές μάχες του πολέμου στην Ευρώπη και μάλιστα το tutorial είναι Ελλάδα vs Ιταλία. Παίζουμε σε γύρους καθώς κινούμε τα στρατεύματά μας καταλαμβάνοντας περιοχές και φυσικά υπάρχουν συγκεκριμένες αποστολές και όχι απλά ο αφανισμός του αντιπάλου.

Με ένα σωρό διαφορετικά είδη στρατευμάτων, αεροπορικές επιδρομές, εργοστάσια κατασκευής όπλων και επιστημονική έρευνα για την εξέλιξή τους, είναι σίγουρο ότι θα μας κρατήσει αλλά το καλύτερο από όλα είναι το multiplayer όπου μπορούμε να κοντραριστούμε με τους φίλους μας στο ίντερνετ ή σε WiFi (καλά έχει να γίνει χαμός).


Πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι. Κοστίζει 3.90€ (εκτός και αν εκμεταλλευτήκατε την πρόσφατη προσφορά) ενώ υπάρχει και δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Θα το βρείτε στο Play Store:


1 στο: "Strategy & Tactics WWII: Ολίγον από Risk και Civilization στο Android"